ReseptitViihdeBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiTietovisat

Sanan bara käännös ruotsi-suomi

 • ainoastaan
  Emme ainoastaan suostu siihen, emme ainoastaan ehdota sitä, vaan sen lisäksi vielä vahvistamme sitä. Vi inte bara accepterar det, vi inte bara föreslår det, utan vi förstärker det dessutom.Nämä määrä ovat ainoastaan lievittäviä. Dessa åtgärder lindrar bara tillfälligt.Tämä aiheuttaa ainoastaan sekaannusta. Det här leder bara till förvirring.
 • vain
  Ratkaisuja on vain yksi: asian voi ratkaista vain YK. Ainoa ratkaisu on tulitauko. Lösningen kan bara vara en: Det kan bara vara FN. Det kan bara vara eldupphör.Kyseessä ei ollut vain yksittäinen palo eikä se raivonnut vain yhdellä rintamalla. Det handlade inte bara om en brand eller en enda front.Mainitsen tässä vain turhat ponnistelumme THERMIE II: n hyväksi. Jag vill bara nämna våra ansträngningar för Thermie II som varit förgäves.
 • ataa hedelmää
 • jos vain
 • kannattaa
  Arvoisa puhemies, mietinnön esittelijänä voin vain kannattaa pyyntöä. Herr talman! Som föredragande kan jag bara hålla med om det.Niiden, jotka haluavat vain pikaisen otsikon ja julkisuutta, kannattaa äänestää nyt. De som bara är ute efter snabba rubriker, de som bara vill ha publicitet, ska rösta nu.Vain yksi 15 jäsenvaltiosta kannattaa direktiiviä. Av de femton medlemsländerna är det bara ett som är för ett direktiv.
 • kantaa
  Toivon, ettei se ainoastaan kukoista vaan kantaa myös hedelmää. Jag hoppas att initiativet inte bara kommer att blomstra, utan även bära frukt.Arvoisa puhemies, halusin vain sanoa, että kunnioitan Lambriasin kantaa. Herr ordförande! Jag vill bara säga att jag respekterar herr Lambrias åsikt.Toivon vain, että tämä luottamus kantaa hedelmää tulevina kuukausina ja vuosina. Jag hoppas bara att hans tillförsikt bär frukt i framtiden.
 • pelkästään
  Ei ole enää kyse pelkästään Euroopasta eikä enää pelkästään Etelä-Koreastakaan. Det handlar inte heller längre bara om Europa, det handlar inte heller bara om Sydkorea.Pakolaisia, minne hyvänsä katsommekin, ei pelkästään metsissä, ei pelkästään Albaniassa, ei pelkästään Makedoniassa. Flyktingarna befinner sig överallt, inte bara i skogarna, inte bara i Albanien, inte bara i Makedonien.Huolimatta siitä, ettei tässä ole kysymys pelkästään taloudesta eikä pelkästään kulttuurista. Obeaktat det faktum att det inte bara handlar om ekonomi och inte bara om kultur.
 • pelkkä
  Minusta se ei ole pelkkä viikunanlehti. Jag anser inte att det bara handlar om att skyla över.Kyseessä ei ole pelkkä diplomaattipeli. Det är inte bara ett spel för diplomater.Pelkkä ruoan katsominen ei todellakaan riitä. Att bara titta på det räcker inte!
 • pitää yllään
 • tuottaa
  Sangen todennäköisesti se tuottaa vain lisää byrokratiaa. Med stor sannolikhet blir detta bara ytterligare byråkrati.Pelkästään Euroopassa liikenne tuottaa 21 prosenttia kaikista kasvihuonekaasuista. Bara i Europa kommer 21 procent av alla växthusgaser från transport.Voimme tuottaa biopolttoaineita vain siellä, missä voidaan osoittaa ylituotannon mahdollisuus. Vi kan bara odla biobränsle där det finns bevis för potentiell överproduktion.
 • yksin
  Tämä ei kuitenkaan yksin vielä riitä. Bara detta är dock inte tillräckligt.Tehtävä ei kuulu yksin parlamentille. Detta är inte bara parlamentets uppgift.Säännöt eivät kuitenkaan yksin riitä. Det räcker dock inte med bara regler.

Esimerkit

 • Bara jag hade tagit det försiktigt.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja