ViihdeTietovisatBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan period käännös ruotsi-suomi

 • ajanjaksoVuosi 2006 on ratkaiseva ajanjakso. År 2006 kommer att bli en avgörande period.Kriittinen ajanjakso ei kenties ole vielä ohi. Den kritiska perioden är förmodligen inte över.Tuo ajanjakso menee umpeen tämän vuoden lopussa. Denna period förfaller vid slutet av detta år.
 • jaksoPitkä jakso toimituskomissiona ei ole kenenkään etujen mukaista. En lång period med en övergångskommission ligger inte i någons intresse.Neuvosto on ilmoittanut, että vähintään kahden vuoden pituinen jakso on hyväksyttävissä. Rådet har angivit att en period om minst två år är acceptabel.Katson kuitenkin, että ollaan huolissaan siitä, että kahden tai kolmen vuoden jakso aiheuttaa ongelman samoin kuin neljän vuoden jakso. Emellertid tror jag att det som oroar er är att problemen kommer att uppstå oavsett om perioden löper på två, tre eller fyra år.
 • aika
  Viisi vuotta on aivan liian lyhyt aika. Fem år är en alldeles för kort period.Valitettavasti harkinta-aika ei ole asialistalla. Tyvärr finns det inte någon period för eftertanke på dagordningen.Julkisesti harkinta-ajaksi nimetty aika on mennyt hukkaan. Den tid som officiellt kallades en period av eftertanke slösades bort.
 • kausiSilloin alkoi nopean uudisrakentamisen kausi. Sedan kom en period med snabb förnyelse.Tämä tärkeä kausi on nyt takanamme. Vi har därmed lämnat en viktig period bakom oss.Erittäin tärkeä poliittisen muutoksen kausi on tullut päätökseensä Euroopassa. Det innebär slutet på en mycket viktig period av politisk förändring i EU.
 • periodiPeriodin viimeinen viikko on opetuksesta vapaa lukuun ottamatta syksyn toista periodia, joka päättyy joululomaan. (utu.fi
 • vaiheTämä on kriittinen vaihe Euroopan historiassa. Detta är en avgörande period i EU:s historia.Seuraava vaihe on tähän liittyvää vaatimista. Den kommande perioden kommer att vara krävande i detta avseende.Meidän on varmistettava, ettei tämä myrskyisä vaihe vahingoita EU:n sosiaalista ulottuvuutta. Vi måste se till att EU:s sociala aspekt fortfarande är oskadad efter denna stormiga period.

Esimerkit

 • Under vissa perioder har klimatet varit varmare.
 • Pendeln har en period på halvannan sekund.
 • Han gjorde ett mål i första perioden, två i andra och fyra i tredje!

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja