TietovisatBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotNauris.fi

Sanan utge käännös ruotsi-suomi

  • antaa
    Tuomioistuin suosittelee, että enempää rahaa ei pitäisi antaa, ja parlamentissa eri valiokuntien välillä on mielipide-eroja. Revisionsrätten rekommenderar att inga ytterligare medel skall utges, och inom parlamentet föreligger meningsskiljaktigheter mellan de olika utskotten.Miten Yhdysvallat voi teeskennellä kunnioittavansa oikeutta yksityisyyteen, kun se rakentaa valtavaa salakuunteluvirastoa - ja miten me voimme istua toisella puolella ja antaa sen tapahtua? Hur kan USA utge sig för att respektera rätten till personlig integritet samtidigt som man bygger upp en enorm tjuvlyssningsmyndighet - och hur kan vi bara sitta vid sidan av och låta det hända?Anna pallo minulle!
  • jakaa
    Keittäjä jakoi ruokaa metallisen tiskin takaa.Hän mursi leivän ja jakoi sen.Pelin aluksi Pekka jakoi kortit kaikille.
  • julkaista
    Lehtitalo julkaistessaan sanomalehteä julkistaa yleensä päivittäin uuden teoksen, joka vanhenee pian ja hyvässä tapauksessa pääsee kukkien tai kalan kääreeksi.Suosikkikirjoista julkaistaan useita painoksia ja kansainvälisten bestsellereiden julkaistu kokonaismäärä saattaa lähennellä miljoonia, monien julkaisujen määrä meillä rajoittuu tuhansiin, joskus vain satoihin vaikka niiden tekijä on odottanut vielä julkistustilaisuudessa aivan muuta.Televisio julkaisee usein uusintoja – varsinkin kesällä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja