ViihdeBlogitHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat

Sanan froh käännös saksa-suomi

 • iloinen
  Pääministeri Fogh Rasmussen on iloinen, ministeri Haarder on iloinen ja toivoaksemme puheenjohtaja Prodi on myös iloinen. Herr Fogh Rasmussen ist froh, Herr Haarder ist froh und Herr Prodi ist hoffentlich auch froh. Olen iloinen, että se teki niin. Ich bin froh, dass die Kommission dies getan hat. Olen iloinen siitä, että se on hylätty. Ich bin froh, daß er abgelehnt wurde.
 • tyytyväinen
  Olen tyytyväinen siihen, että mainitsitte sen. Ich bin froh, dass Sie dieses Thema angesprochen haben. Olen tyytyväinen, että neuvosto on valmis etenemään. Ich bin froh, dass der Rat bereit ist, sich zu bewegen. Olen tyytyväinen siitä, että nyt tämä ongelma vältettiin. Ich bin froh, dass wir das Problem für dieses Mal abgewendet haben.
 • hauska
  Hei, minun nimeni on XX. Hauska tutustua!Olipa hauska ilta! Otetaan uusiksi!hauska komedia
 • hyvillään
  Parlamentissa on paljon ihmisiä, jotka ovat ylpeitä ja hyvillään siitä roolista, jota parlamentti on esittänyt tässä kaikessa. Viele der Parlamentsabgeordneten sind stolz und froh über die Rolle, die das Parlament in dieser Sache übernommen hat.
 • mielissään
  Komissio on luonnollisesti mielissään, että yhteisymmärrykseen on päästy. Die Kommission ist offensichtlich froh, dass Kompromisse erzielt worden sind.
 • onnellinen
  Olen erittäin onnellinen siitä, että olen syntynyt, ja olen varma, että kollegani ovat onnellisia siitä, että ovat syntyneet. Ich bin sehr froh, dass ich geboren wurde, und ich mir sicher, dass meine Kolleginnen und Kollegen auch froh sind, dass sie geboren wurden. Olen hyvin onnellinen ja ylpeä siitä, mitä teen, ja se on hyvin antoisaa. Ich bin sehr froh und stolz auf das, was ich tue, und es befriedigt mich sehr. Kuunneltuani teitä, hyvä Jean-Marie Le Pen, olen erittäin onnellinen, että se on nyt tullut tiensä päähän. Nun gut, wenn man Sie hört, Herr Le Pen, so bin ich froh, dass das vorüber ist.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja