HoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatReseptitJääkiekon MMViihdeVaihtoautotBlogit

Sanan zweck käännös saksa-suomi

  • tarkoitusTämä on tarkistukseni tarkoitus. Dies ist der Zweck meines Änderungsantrags. Onko tämä euroalueen tarkoitus? Ist das der Zweck des Euroraums? Tämä onkin uuden välineemme tarkoitus. Dies ist der Zweck des neuen Instruments.
  • käyttötarkoitusSe ei ole rahaston käyttötarkoitus. Das ist nicht der Zweck dieses Fonds. On loukkaus liittoja kohtaan ajatella, että niiden ainoa käyttötarkoitus on halvaannuttaa. Es wäre eine Beleidigung für die Gewerkschaften, wenn man meinte, ihr einziger Zweck bestünde darin, Lähmungen zu bewirken. Onko näillä tiedoilla jokin muu käyttötarkoitus kuin terrorismin torjunta, ja mikä se on? Sollen diese Daten für einen anderen Zweck als die Terrorismusbekämpfung verwendet werden? Für welchen Zweck?
  • käyttökohde
  • päämääräSäännöt eivät ole päämäärä sinänsä vaan keino saavuttaa päämäärä. Vorschriften sind ein Mittel zum Zweck, doch nicht der Zweck selbst. Vapaakauppa ei ole päämäärä; vapaakauppa on yksi keino saavuttaa päämäärä. Der Freihandel ist nicht der Zweck; der Freihandel ist ein Mittel zum Zweck. Tällä keskustelulla on oltava päämäärä. Diese Debatte muss einen Zweck haben.
  • toimintaRikollista on se toiminta, jota 3-5 prosenttia Internetin käyttäjistä harjoittaa väärinkäyttämällä verkkoa lainvastaisiin tarkoituksiin. Kriminell ist das Verhalten von circa 3 bis 5 % der Internetnutzer, die das Netz für illegale Zwecke mißbrauchen. Siviilitarkoituksiin tarkoitettujen ydinvoimalaitosten toiminta perustuu teknisiin menetelmiin, jotka ovat nyt vanhentuneita ja epäajanmukaisia. Der Betrieb von kerntechnischen Anlagen für zivile Zwecke basiert auf technischen Verfahren, die heute veraltet und anachronistisch sind. Mainitsen vielä yhden seikan, josta täällä ei ilmeisesti tiedetä kunnolla: myös CAS II -järjestelmän toiminta voidaan lopettaa alueellisesti, jos sitä käytetään sotilaallisiin tarkoituksiin. Um einen weiteren Punkt zu nennen, über den Sie offenbar nicht richtig informiert sind: Auch das CAS II-System wird regional ausschaltbar sein, wenn es für militärische Zwecke verwendet wird.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja