TV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiBlogitVaihtoautotReseptitViihde

Sanan arka käännös suomi-englanti

 • sensitive
  us
  A sensitive subject back home in Sweden. Tämä on varsin arka aihe kotona Ruotsissa. Admittedly cabotage is a very sensitive subject. On myönnettävä, että kabotaasi on erittäin arka aihe. This is a sensitive issue for many Member States. Tämä on arka kysymys useissa jäsenvaltioissa.
 • shy
  us
  He is very shy with strangers.By our count your shipment came up two shy of the bill of lading amount.It is just shy of a mile from here to their house.
 • backward
  They left without a backward glanceThe occasional backward movement of planets is evidence they revolve around the suna backward child
 • sore
  us
  Exports to third countries are a sore point. Vienti kolmansiin maihin on arka asia. Chechnya is a running sore and the grossly manipulated elections did nothing to heal it. Tšetšenian tilanne on arka asia, eivätkä törkeästi manipuloidut vaalit parantaneet tilannetta mitenkään. There is the Kurdish question, violence against women is still a sore point and the same is true for forced marriages and honour crimes. On kurdikysymys, naisiin kohdistuva väkivalta on edelleen arka paikka, ja sama koskee pakkoavioliittoja ja kunniarikoksia.
 • tender
  us
  tender plants; tender flesh; tender fruitSuzanne was such a tender mother to her childrentender expressions; tender expostulations; a tender strain
 • timid
  us
  The announcement about this was, I think, late, timid and woolly. Tätä koskeva ilmoitus tuli mielestäni myöhään, ja se oli arka ja sekava. In my opinion we should reflect on whether a "brave new world' is not always better than a timid old one. Olen ennemminkin sitä mieltä, että pitäisi miettiä, eikö uljas uusi maailma ole joka tapauksessa parempi kuin arka vanha maailma. The way in which the whole Commission proposal is written is very patchy and it is very timid. Tapa, jolla koko komission ehdotus on kirjoitettu, on hyvin hajanainen, ja se on hyvin arka.

Sanan arka määritelmät

Esimerkit

 • Ihmisen monet elimet ovat suojassa fyysisiltä vaikutuksilta mutta sitäkin arempia kemiallisille myrkyille.
 • arka asia
 • teki araksi tuulen vaikutukselle

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja