TietovisatHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotNauris.fiBlogit

Sanan brittiläinen käännös suomi-englanti

 • British
  uk
  us
  It quite clearly said 'British beef' . Siinä sanottiin hyvin selvästi " brittiläinen naudanliha" . I think I would like to opt for 'Great British' - but no, we will go for 'global'. Valintani on ”Great British” (mahtava brittiläinen) - jos totta puhutaan, valintamme on ”global” (maailmanlaajuinen). Mr Schulz, you are quite right that Belgium was a British invention, and a British mistake. Martin Schulz, olette aivan oikeassa, kun totesitte, että Belgia on brittiläinen keksintö ja brittiläinen virhe.
 • Briton
  The attacks victims included 3 Canadians, 2 Irishmen, and 1 Briton
 • English
  uk
  us
  He claimed that the text should have read 'English meat' instead of 'British meat' . Hän väitti, että tekstissä olisi pitänyt lukea " englantilainen liha" eikä " brittiläinen liha" . Yesterday he claimed that in the original version of an amendment he had put down the words 'English beef' which had been translated in to 'British beef' . Hän väitti eilen, että hän oli kirjoittanut tarkistuksen alkuperäiseen versioon sanat " englantilainen naudanliha" , jotka oli käännetty sanoilla " brittiläinen naudanliha" . This followed an appeal by a British prisoner that his human rights were being violated by the English law that prevents prisoners from voting. Tämä oli tulosta siitä, kun brittiläinen vanki valitti ihmisoikeuksiaan loukatun, kun Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntö estää vankeja äänestämästä.
 • imperial
  us

Sanan brittiläinen määritelmät

 • Isoon-Britanniaan liittyvä, sieltä kotoisin tai peräisin oleva
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja