ReseptitViihdeTietovisatBlogitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan edes käännös suomi-englanti

 • at least
  us
  Let us at least agree on that. Olkaamme edes tästä yhtä mieltä. You could at least be consistent! Kannattaisi olla edes johdonmukainen! Let there be some transparency at least. Tarvitaan edes jonkinlaista avoimuutta.
 • even
  us
  Even Marx did not go that far. Edes Marx ei mennyt näin pitkälle. Or even university chancellors! Tai edes yliopiston rehtoreita! We are not even competent for it. Se ei edes kuulu toimivaltamme.
 • negatiivisesti) even
 • only
  us
  Only three other Member States have done so partially. Vain kolme muuta jäsenvaltiota on tehnyt niin edes osittain. I am ashamed even to say it out loud, but it is only 55%. Minua hävettää edes sanoa se ääneen, mutta se on vain 55 prosenttia. Secondly, if only a text had been produced that made sense! Toiseksi, olisipa edes laadittu järkevä teksti!
 • so much asThere is not a single alteration by Parliament, even so much as a comma. Parlamentti ei ole tehnyt ainoatakaan muutosta, ei edes pilkun verran. I have always said that we should not so much as raise a hand against another.' Olen aina sanonut, ettei meidän pitäisi kohottaa edes kättämme toisiamme vastaan." All European leaders have expressed their support for this unholy accession, and without so much as consulting their citizens. Kaikki Euroopan johtajat ovat ilmaisseet tukensa tälle epäpyhälle liittymiselle edes kuulematta kansalaisiaan.

Sanan edes määritelmät

Esimerkit

 • Voisit edes lähettää hänelle kortin.
 • Edes hän ei tiennyt sitä.
 • Se tapahtui ennen kuin edes tajusin.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja