TV-ohjelmatViihdeTietovisatBlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautot

Sanan hyväksytty käännös suomi-englanti

 • accepted
  us
  Your apologies are accepted and noted. Anteeksipyyntönne on huomioitu ja hyväksytty. Why have so many derogations been accepted? Miksi on hyväksytty niin monia poikkeuksia? I therefore consider it accepted. Oletan, että ehdotus on hyväksytty.
 • accomplished
  us
  an accomplished factan accomplished scholar, an accomplished villainan accomplished first novel
 • acknowledged
  us
  It is now universally acknowledged that the FSAP has been a success, given that 39 of the 42 legislative measures have been adopted. Rahoituspalvelujen toimintasuunnitelma tunnustetaan nyt kaikkialla menestykseksi, koska 39 kaikkiaan 42 lainsäädäntötoimenpiteestä on hyväksytty. It is now generally acknowledged that the use of constant 1999 prices for drawing up the financial perspective offers a number of practical advantages. Tällä välin on hyväksytty yleisesti se, että vuoden 1999 kiinteiden hintojen käyttö taloudellisen ennakkokatsauksen laadinnassa tarjoaa käytännön kannalta monia etuja. The value of these corals and other deep-sea organisms to our heritage will be seen over time and it is widely acknowledged that they have huge biotechnological potential. Näiden korallien ja muiden syvänmeren eliöiden historiallinen arvo ymmärretään vasta ajan mittaan, ja niiden tarjoamat suunnattomat bioteknologiset mahdollisuudet on jo yleisesti hyväksytty.
 • approved
  us
  Since both were approved, I voted for this report. Koska molemmat tarkistukset on hyväksytty, äänestin mietinnön puolesta. As yet, nothing has been approved. Nyt ei ole vielä hyväksytty mitään. This has been approved in the report. Tämä on mietinnössä hyväksytty.
 • objective
  us
  Fundamentally, the final proposal meets that objective. Hyväksytty ratkaisu antaa tälle pyrkimykselle jatkuvuutta. The Community framework that has been adopted runs counter to these objectives and needs. Hyväksytty yhteisön rahoituskehys on näiden tavoitteiden ja tarpeiden vastainen. The Europe 2020 strategy has been agreed, its priorities are clear and its objectives are measurable. Eurooppa 2020 -strategia on hyväksytty, sen painopistealat ovat selkeät ja tavoitteet mitattavissa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja