TV-ohjelmatTietovisatBlogitReseptitViihdeHoroskooppiVaihtoautot

Sanan innoissaan käännös suomi-englanti

  • ablaze
    us
  • enthusiasticallyThey enthusiastically, knowingly, freely and democratically elected Hamas and its charter. He ovat valitsivat vaaleilla innoissaan, tietoisesti, vapaasti ja demokraattisesti Hamasin ja sen peruskirjan. The crowds applauded enthusiastically, as they did when Tony Blair spoke here five months ago. Kansanjoukot osoittivat innoissaan suosiota, kuten silloinkin, kun Tony Blair puhui täällä viisi kuukautta sitten.
  • excited
    us
    Scientists from India and Europe are very excited. Intian ja Euroopan tiedemiehet ovat erittäin innoissaan. I spent a few weeks in China recently, and it struck me that the Chinese, together with the Japanese and the South Koreans, are already getting excited about fourth-generation mobile telephony. Vietin vastikään pari viikkoa Kiinassa, ja minua hämmästytti, että kiinalaiset, kuten japanilaiset ja eteläkorealaisetkin, ovat jo nyt innoissaan neljännen sukupolven matkapuhelintekniikasta. He was very excited about his promotion.
  • raptThe children watched in rapt attention as the magician produced object after object from his hat.He was rapt with his exam results.

Sanan innoissaan määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja