Nauris.fiBlogitHoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan kestävä käännös suomi-englanti

 • durable
  Is that really major, durable aid to Pakistan? Onko se todella suuri, kestävä tuki Pakistanille? It is an excellent, durable material. Se on ensiluokkainen, kulumista kestävä materiaali. Is this inflation situation sustainable, or durable, as you call it? Onko inflaatiotilanne kestävä - tai pysyvä, kuten te kutsutte sitä?
 • lasting
  Let that be a lasting testament to his work. Olkoon se kestävä testamentti hänen työlleen. We want there to be a firm basis that is long-lasting. Haluamme vankan perustan, joka on kestävä myös pitkällä aikavälillä. The violence must end and must make way for lasting peace. Väkivallasta on tultava loppu, ja on tultava kestävä rauha.
 • permanent
  us
  Firstly, it is essential to create a sustainable permanent financial framework that enables parties to obtain long-term funding. Ensiksikin on tärkeää luoda sellainen kestävä ja pysyvä rahoituskehys, jonka avulla puolueet voivat vastaanottaa pitkäaikaista rahoitusta. We agree, of course, with Mr Takkula that our long-term aim should be for permanent peace, rather than just during the Olympic Games. Olemme tietenkin yhtä mieltä jäsen Takkulan kanssa siitä, että pitkän aikavälin tavoitteena pitäisi olla pysyvä rauha eikä vain olympialaisten ajan kestävä rauha. Would it not be desirable to consider other measures to bring a permanent cross-border reduction in cormorant numbers? Eikö olisi järkevää harkita myös muita toimenpiteitä, joilla varmistettaisiin merimetsokannan kestävä pieneneminen kansainvälisesti?
 • sustainable
  I hope it will be sustainable. Toivon, että siitä tulee kestävä. The status quo is not sustainable. Status quo ei ole kestävä ratkaisu. This is not a sustainable solution. Tämä ei ole mikään kestävä ratkaisu!
 • long-lasting
  We want there to be a firm basis that is long-lasting. Haluamme vankan perustan, joka on kestävä myös pitkällä aikavälillä. Today’s great enterprise of the reunited Europe, the Constitution, can only be successful and long-lasting if it is based on firm foundations. Uudelleen yhdistyneen Euroopan tämän päivän suuresta hankkeesta, perustuslaista, tulee onnistunut ja kestävä, jos sen perustat ovat lujat. Poland’s experiences are proof that effective and long-lasting economic reform can only start after a country has undergone political transformation. Puolan kokemukset osoittavat, että tehokas ja kestävä talousuudistus voi alkaa vasta, kun maassa on tapahtunut poliittinen muutos.
 • repellent
 • safe
  us
  Rail is a sustainable and safe means of transport. Rautatieliikenne on kestävä ja turvallinen liikennemuoto. Copper has been a good, safe and durable material for making drinking water pipes for many decades in Europe. Kupari on ollut Euroopassa monta kymmentä vuotta hyvä, turvallinen ja kestävä juomavesiputkimateriaali. The first is ensuring a safe, sustainable, competitive supply via an effective, operational and interconnected network. Ensimmäinen on, että varmistetaan turvallinen, kestävä ja kilpailukykyinen energiatoimitus tehokkaalla, toimintakykyisellä ja yhteenliitetyllä verkolla.
 • stout
  us
  Campers prefer stout vessels, sticks and clothStout is darker, stronger and sweeter than porter beer
 • strong
  uk
  us
  Secondly: lasting union can only be based on strong self-identity. Toiseksi kestävä unioni voi perustua vain vahvaan tietoisuuteen omasta itsestä. These are all measures that make for strong and sustainable European agriculture. Vahva ja kestävä eurooppalainen maatalous edellyttää kaikkia näitä toimenpiteitä. Our partnership with Russia must therefore be strong and durable, but it cannot be unconditional. Näin ollen kumppanuutemme Venäjän kanssa on oltava vahva ja kestävä, mutta se ei voi olla ehdoton.
 • -worthy
  creditworthy, respectworthyairworthy; seaworthy; lifeworthy; crashworthy; stormworthytrustworthy
 • abiding
  an abiding beliefa deep and abiding hatred of wealth
 • all-night
  an all-night party
 • constant
  us
  I therefore consider constant use of water and protection of water resources to be indispensable. Vesien kestävä käyttö ja vesivarojen suojelu on minusta siksi välttämätöntä. Mountainous regions have a constant requirement for sustainable, modernised and multifunctional agriculture. Kestävä, uudistettu ja monitoiminen maatalous on välttämätöntä vuoristoalueilla. Sustainable management of our global fish stocks therefore needs to be a priority and we must constantly review how we do that management. Näistä syistä koko maailman kalakantojen kestävä hoito on otettava painopistealaksi, ja meidän on tarkistettava jatkuvasti sitä, kuinka kalakantoja hoidetaan.
 • ephemeral
  us
 • hardy
  us
  A hardy plant is one that can withstand the extremes of climate, such as frost.
 • indestructible
 • proof
  us
  We must have a situation which is insecurity-proof. Meillä on oltava turvattomuuden kestävä tilanne. I hope that the new regulation will be future-proof. Toivon, että uusi asetus on tulevaisuuden kestävä. I have my tomato-proof suit on just in case you were thinking of doing something. Minulla on päällä tomaatin kestävä pukuni siltä varalta, että ajattelitte tehdä jotakin.
 • robust
  These are the very rules that have made Europe robust. Juuri näiden sääntöjen ansiosta Euroopasta on tullut kestävä. We accept that this system can only enter into operation once it is robust and can operate fully 24 hours a day. Ymmärrämme, että järjestelmä voidaan ottaa käyttöön vasta kun se on kestävä ja voi toimia 24 tuntia vuorokaudessa. That is why it is not only a just but also a robust solution that needs to be found for the 18 regions concerned. Kyseisille 18 alueelle on siksi löydettävä paitsi tasapuolinen myös ennen kaikkea kestävä ratkaisu.

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja