BlogitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitViihde

Sanan kestävä käännös suomi-englanti

 • durableIs that really major, durable aid to Pakistan? Onko se todella suuri, kestävä tuki Pakistanille? It is an excellent, durable material. Se on ensiluokkainen, kulumista kestävä materiaali. Is this inflation situation sustainable, or durable, as you call it? Onko inflaatiotilanne kestävä - tai pysyvä, kuten te kutsutte sitä?
 • lastingLet that be a lasting testament to his work. Olkoon se kestävä testamentti hänen työlleen. We want there to be a firm basis that is long-lasting. Haluamme vankan perustan, joka on kestävä myös pitkällä aikavälillä. The violence must end and must make way for lasting peace. Väkivallasta on tultava loppu, ja on tultava kestävä rauha.
 • permanent
  us
  Firstly, it is essential to create a sustainable permanent financial framework that enables parties to obtain long-term funding. Ensiksikin on tärkeää luoda sellainen kestävä ja pysyvä rahoituskehys, jonka avulla puolueet voivat vastaanottaa pitkäaikaista rahoitusta. We agree, of course, with Mr Takkula that our long-term aim should be for permanent peace, rather than just during the Olympic Games. Olemme tietenkin yhtä mieltä jäsen Takkulan kanssa siitä, että pitkän aikavälin tavoitteena pitäisi olla pysyvä rauha eikä vain olympialaisten ajan kestävä rauha. Would it not be desirable to consider other measures to bring a permanent cross-border reduction in cormorant numbers? Eikö olisi järkevää harkita myös muita toimenpiteitä, joilla varmistettaisiin merimetsokannan kestävä pieneneminen kansainvälisesti?
 • sustainableI hope it will be sustainable. Toivon, että siitä tulee kestävä. The status quo is not sustainable. Status quo ei ole kestävä ratkaisu. This is not a sustainable solution. Tämä ei ole mikään kestävä ratkaisu!
 • -worthycreditworthy, respectworthyairworthy; seaworthy; lifeworthy; crashworthy; stormworthytrustworthy
 • long-lastingWe want there to be a firm basis that is long-lasting. Haluamme vankan perustan, joka on kestävä myös pitkällä aikavälillä. Today’s great enterprise of the reunited Europe, the Constitution, can only be successful and long-lasting if it is based on firm foundations. Uudelleen yhdistyneen Euroopan tämän päivän suuresta hankkeesta, perustuslaista, tulee onnistunut ja kestävä, jos sen perustat ovat lujat. Poland’s experiences are proof that effective and long-lasting economic reform can only start after a country has undergone political transformation. Puolan kokemukset osoittavat, että tehokas ja kestävä talousuudistus voi alkaa vasta, kun maassa on tapahtunut poliittinen muutos.
 • repellent
 • safe
  us
  Rail is a sustainable and safe means of transport. Rautatieliikenne on kestävä ja turvallinen liikennemuoto. Copper has been a good, safe and durable material for making drinking water pipes for many decades in Europe. Kupari on ollut Euroopassa monta kymmentä vuotta hyvä, turvallinen ja kestävä juomavesiputkimateriaali. The first is ensuring a safe, sustainable, competitive supply via an effective, operational and interconnected network. Ensimmäinen on, että varmistetaan turvallinen, kestävä ja kilpailukykyinen energiatoimitus tehokkaalla, toimintakykyisellä ja yhteenliitetyllä verkolla.
 • stout
  us
  Campers prefer stout vessels, sticks and clothStout is darker, stronger and sweeter than porter beer
 • strong
  uk
  us
  Secondly: lasting union can only be based on strong self-identity. Toiseksi kestävä unioni voi perustua vain vahvaan tietoisuuteen omasta itsestä. These are all measures that make for strong and sustainable European agriculture. Vahva ja kestävä eurooppalainen maatalous edellyttää kaikkia näitä toimenpiteitä. Our partnership with Russia must therefore be strong and durable, but it cannot be unconditional. Näin ollen kumppanuutemme Venäjän kanssa on oltava vahva ja kestävä, mutta se ei voi olla ehdoton.

Sanan kestävä määritelmät

 • vahva tai luja
 • jokin, joka ei kulu aikojen saatossa
 • luonnonvaroja kuluttamaton

Synonyymit

Esimerkit

 • Tämä rakennus on taatusti kestävä.
 • Tämä päätös kestää.
 • kestävä kehitys

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja