BlogitViihdeReseptitTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan kuka käännös suomi-englanti

 • who
  uk
  us
  Who decides who will join Europe? Kuka päättää sen, kuka voi liittyä Euroopan unioniin? Who wants suffering; who wants war? Kuka haluaa kärsimystä, kuka haluaa sotaa? Who is to blame, then, and who is not? Kuka tähän on syyllinen ja kuka syytön?
 • which
  uk
  us
  Now who can say which will be in and which will be out? Kuka voi tänään sanoa, kuka pääsee ja kuka ei pääse rahaliittoon? Who is responsible for which policy? Kuka on vastuussa mistäkin politiikasta? Which of your colleagues can be right? Kuka kollegoistanne mahtaa olla oikeassa?
 • whose
  us
  Which was not self-evident, so whose fault is it? Tämä ei kuitenkaan ollut itsestään selvää, ja voidaan kysyä, kuka on syyllinen. On whose authority are you people the government of Europe? Kuka on valtuuttanut komission muodostamaan Euroopan hallituksen? Who is to decide what is damaging, and whose morals are the best? Kuka päättää siitä, mikä on loukkaavaa ja mikä on moraalisesti parasta?

Sanan kuka määritelmät

Esimerkit

 • Kuka on syönyt puuroani?
 • Kuka söi kesävoin, voi myös ostaa sitä lisää.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja