Nauris.fiTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisatHoroskooppiReseptit

Sanan joka käännös suomi-englanti

 • which
  uk
  us
  We have the basis on which to act. Meillä on perusta, joka mahdollistaa toimintamme. It is a resource which must be shared. Vesi on luonnonvara, joka on jaettava. The Lisbon process, which is a failure? Lissabonin prosessista, joka on epäonnistunut?
 • every
  us
  These events are occurring every day, every hour and perhaps every minute. Tällaista tapahtuu päivittäin, joka tunti ja kenties joka minuutti. Every day, mines are removed and every day new ones are laid. Miinoja raivataan joka päivä ja joka päivä niitä tulee lisää. They are wrong at every time in every place. Niiden tekeminen on väärin, aina ja joka paikassa.
 • each
  us
  People who trade with each other should also speak to each other. Joka käy kauppaa, sen tulee myös keskustella. Each time it is Europe that loses out. Joka kerta Eurooppa on suuri häviäjä. Storms of the century now come each decade and soon will come each year. Vuosisadan myrskyjä on tätä nykyä kymmenen vuoden välein ja kohta niitä on jo joka vuosi.
 • that
  us
  And the nation that plays it is lost!' Ja kansa joka tuhoon tuomitaan." It is that purpose that unites us. Se on päämäärä, joka yhdistää meidät. That is, something that is not true. Toisin sanoen jostain, joka ei ole totta.
 • who
  uk
  us
  She was a woman who spoke out, who used her words to defend others. Hän oli nainen, joka sanoi asiat suoraan, joka käytti sanojaan puolustaakseen muita. A player who is respected and who respects others. Toimija, jota pidetään arvossa ja joka arvostaa muita. Those who want peace, want Europe. Se joka haluaa rauhaa, haluaa Eurooppaa.
 • who that
 • whom
  us
  Firstly, it is about a man who is threatened with death and whom we must rescue. Se koskee ensinnäkin miestä, jota uhkaa kuolema ja joka meidän on pelastettava. I wish to thank my friend, the Commissioner, whom I have always found very helpful. Haluaisin kiittää ystävääni komission jäsentä, joka on aina ollut mielestäni niin avulias. I can also praise Mr Kai Eide, whom I have known for many years, who is an excellent person. Haluan myös ilmaista arvostukseni Kai Eidelle, jonka olen tuntenut jo kauan ja joka on suurenmoinen ihminen.

Sanan joka määritelmät

Esimerkit

 • Viime kesänä kävin tansseissa joka kerta.
 • Joka toinen päivä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja