HoroskooppiBlogitReseptitTV-ohjelmatTietovisatViihdeVaihtoautot

Sanan joka käännös suomi-englanti

 • which
  uk
  us
  We have the basis on which to act. Meillä on perusta, joka mahdollistaa toimintamme. It is a resource which must be shared. Vesi on luonnonvara, joka on jaettava. The Lisbon process, which is a failure? Lissabonin prosessista, joka on epäonnistunut?
 • every
  us
  They are wrong at every time in every place. Niiden tekeminen on väärin, aina ja joka paikassa. We have been wrong every time. Olemme olleet väärässä joka kerta. It was a disaster in every way. Se oli katastrofi joka mielessä.
 • each
  us
  Each time it is Europe that loses out. Joka kerta Eurooppa on suuri häviäjä. Each time we are told that it is an exception. Joka kerta on sanottu, että kysymyksessä olisi poikkeustapaus. Each year, the US produces some 40 000 doctors. Joka vuosi Yhdysvallat tuottaa noin 40 000 tohtoria.
 • that
  us
  It is a right that we all have. Se on oikeus, joka pätee meihin kaikkiin. It is that purpose that unites us. Se on päämäärä, joka yhdistää meidät. That is, something that is not true. Toisin sanoen jostain, joka ei ole totta.
 • who
  uk
  us
  Those who want peace, want Europe. Se joka haluaa rauhaa, haluaa Eurooppaa. He who sows despair, reaps violence. Se, joka kylvää epätoivoa, korjaa väkivaltaa. He who pays the piper calls the tune. Se, joka maksaa soittajan palkan, päättää, mitä soitetaan.
 • who that
 • whom
  us
  Firstly, it is about a man who is threatened with death and whom we must rescue. Se koskee ensinnäkin miestä, jota uhkaa kuolema ja joka meidän on pelastettava. I wish to thank my friend, the Commissioner, whom I have always found very helpful. Haluaisin kiittää ystävääni komission jäsentä, joka on aina ollut mielestäni niin avulias. I can also praise Mr Kai Eide, whom I have known for many years, who is an excellent person. Haluan myös ilmaista arvostukseni Kai Eidelle, jonka olen tuntenut jo kauan ja joka on suurenmoinen ihminen.

Sanan joka määritelmät

Esimerkit

 • Viime kesänä kävin tansseissa joka kerta.
 • Joka toinen päivä.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja