BlogitReseptitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeTietovisat

Sanan kustannus käännös suomi-englanti

 • cost
  us
  That is a terrible cost-benefit ratio. Tällainen kustannus-hyötysuhde on mahdoton. A cost-benefits analysis is, therefore, fundamental. Kustannus-hyötyanalyysillä on näin ollen keskeinen merkitys. They are based on a cost/benefit analysis of the proposals. Ne on määritelty ehdotusten kustannus-hyöty-analyysin perusteella.
 • expense
  us
  Secondly, biometric risk cover is expensive and this expense is passed on to the beneficiaries. Toiseksi, biometristen riskien kattaminen on kallista ja tämä kustannus siirretään edunsaajille. After all, this is the biggest budget expense many families have in a year and they expect us to protect them. Tämä on loppujen lopuksi monen perheen suurin kustannus vuodessa, ja he odottavat, että suojelemme heitä. Illiteracy also represents an expense, a cost both for businesses and in social terms, as well as a cause of exclusion. Lukutaidottomuus on lisäksi kustannus, se on kustannustekijä yrityksille ja sosiaalinen kustannustekijä, ja lisäksi se on osa syrjäytymistä.
 • damage
  us
  The storm did a lot of damage to the area."Whats the damage?" he asked the waiter.Be careful not to damage any of the fragile items while unpacking them.

Sanan kustannus määritelmät

 • ''usein monikossa'') hyödykkeen tekemisestä aiheutunut rahameno taikka vaiva

Esimerkit

 • rakennuskustannukset

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja