TietovisatNauris.fiTV-ohjelmatReseptitBlogitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan päämäärä käännös suomi-englanti

 • aim
  us
  It is not a bad aim for Europe. Tämä ei ole huono päämäärä Euroopalle. It aims for territorial integration. Sen päämäärä on alueellinen yhdentyminen. That is an eventual aim that I support. Se on lopullinen päämäärä, jota tuen.
 • goal
  us
  This is the goal and ideal of ASEM. Tämä on ASEMin päämäärä ja ihanne. This must be the main goal of the Union. Sen tulee olla unionin keskeinen päämäärä. It is imperative that this goal be achieved. On ehdottoman tärkeää, että tämä päämäärä saavutetaan.
 • objective
  us
  This is the general objective of the proposal. Tämä on esityksen yleinen päämäärä. The focus of the Millennium Round is this objective. Vuosituhannen vaihteen neuvottelukierroksella tämä päämäärä on keskeinen. No political objective justifies the use of violence. Mikään poliittinen päämäärä ei oikeuta väkivaltaa.
 • purpose
  us
  It is that purpose that unites us. Se on päämäärä, joka yhdistää meidät. The real purpose is centralised control. Todellinen päämäärä on keskitetty valvonta. That has been the purpose of this European Parliament action: a clearly constructive purpose. Tähän Euroopan parlamentti on pyrkinyt: sen päämäärä on selvästi rakentava.
 • target
  us
  Efficiency is the main target. Tärkein päämäärä on tehokkuus. Would the Commissioner accept that is a suitable target and a suitable deadline? Onko komission jäsen sitä mieltä, että tämä on asianmukainen päämäärä ja määräaika? This is a target which all Member States have established as part of the European integration process. Tämä on päämäärä, johon kaikki jäsenvaltiot pyrkivät osana Euroopan yhdentymisprosessia.
 • butt
  us
  Get up off your butt and get to workI can see your buttGet your butt to the car
 • destination
  us
  You also said that the journey is as important as the destination. Sanoitte myös, että matka on yhtä tärkeä kuin päämäärä. The SAA is a milepost, it is not a destination. Vakautus- ja assosiaatiosopimus on välietappi, ei päämäärä. These are not important as the road and the destination is the same and that is very important. Näkemyserot ei ole tärkeitä, sillä tie ja päämäärä ovat kaikille yhteiset ja se on kaikkein tärkeintä.
 • end
  us
  Rules are a means to an end, not an end in themselves. Säännöt eivät ole päämäärä sinänsä vaan keino saavuttaa päämäärä. Free trade is not the end; free trade is a means to an end. Vapaakauppa ei ole päämäärä; vapaakauppa on yksi keino saavuttaa päämäärä. It must be a means, not an end. Sen on oltava keino, ei päämäärä.
 • tasku
  us
  The user killed the frozen taskOn my first day in the office, I was tasked with sorting a pile of invoices.

Sanan päämäärä määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja