ReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatNauris.fiBlogitVaihtoautot

Sanan päämäärä käännös suomi-englanti

 • aim
  us
  It is not a bad aim for Europe. Tämä ei ole huono päämäärä Euroopalle. It aims for territorial integration. Sen päämäärä on alueellinen yhdentyminen. That is an eventual aim that I support. Se on lopullinen päämäärä, jota tuen.
 • goal
  us
  This is the goal and ideal of ASEM. Tämä on ASEMin päämäärä ja ihanne. This must be the main goal of the Union. Sen tulee olla unionin keskeinen päämäärä. It is imperative that this goal be achieved. On ehdottoman tärkeää, että tämä päämäärä saavutetaan.
 • objective
  This is the general objective of the proposal. Tämä on esityksen yleinen päämäärä. The focus of the Millennium Round is this objective. Vuosituhannen vaihteen neuvottelukierroksella tämä päämäärä on keskeinen. No political objective justifies the use of violence. Mikään poliittinen päämäärä ei oikeuta väkivaltaa.
 • purpose
  us
  It is that purpose that unites us. Se on päämäärä, joka yhdistää meidät. The real purpose is centralised control. Todellinen päämäärä on keskitetty valvonta. Cohesion policy is and must remain central to the purpose of the Union. Yhteenkuuluvuuspolitiikan on nyt ja tulevaisuudessa oltava unionin keskeinen päämäärä.
 • target
  us
  Efficiency is the main target. Tärkein päämäärä on tehokkuus. Would the Commissioner accept that is a suitable target and a suitable deadline? Onko komission jäsen sitä mieltä, että tämä on asianmukainen päämäärä ja määräaika? This is a target which all Member States have established as part of the European integration process. Tämä on päämäärä, johon kaikki jäsenvaltiot pyrkivät osana Euroopan yhdentymisprosessia.
 • butt
  us
  Get up off your butt and get to work.I can see your butt.When the woman in the dress was sitting with her legs up, I could see up her butt.
 • destination
  us
  The SAA is a milepost, it is not a destination. Vakautus- ja assosiaatiosopimus on välietappi, ei päämäärä. You also said that the journey is as important as the destination. Sanoitte myös, että matka on yhtä tärkeä kuin päämäärä. The moment of accession, however, is not the EU's final destination. Liittymishetki ei ole kuitenkaan Euroopan unionin lopullinen päämäärä.
 • end
  us
  Rules are a means to an end, not an end in themselves. Säännöt eivät ole päämäärä sinänsä vaan keino saavuttaa päämäärä. Free trade is not the end; free trade is a means to an end. Vapaakauppa ei ole päämäärä; vapaakauppa on yksi keino saavuttaa päämäärä. It must be a means, not an end. Sen on oltava keino, ei päämäärä.
 • ambition
  us
  That is also our group’s ambition. Tämä on myös meidän ryhmämme päämäärä. The Greek Presidency shares this ambition. Puheenjohtajavaltio Kreikalla on sama päämäärä. Three years ago, this ambition was officially abandoned. Kolme vuotta sitten tämä päämäärä hylättiin virallisesti.
 • aspiration
  Riley has an aspiration to become a doctorMorgan has an aspiration of winning the game.
 • object
  Discharge is thus the object of the exercise. Vastuuvapaus on siis päämäärä. This is the general objective of the proposal. Tämä on esityksen yleinen päämäärä. The focus of the Millennium Round is this objective. Vuosituhannen vaihteen neuvottelukierroksella tämä päämäärä on keskeinen.
 • priority
  A world where making money is the sole objective will not see this as a priority. Tätä ei pidä tärkeänä maailma, jossa rahan hankkiminen on ainoa päämäärä. My group finds it alarming that recently throughout the world so little priority has been given to this objective. Ryhmäni mielestä on hälyttävää, että tämä päämäärä on saanut viime aikoina niin vähän huomiota maailmanlaajuisesti. Consequently, we have to point out once again that the priority for European Union transport policy has to be to move the bulk of heavy goods from road to rail. Näistä syistä meidän on välttämätöntä korostaa sitä, että Euroopan unionin ensisijainen päämäärä liikennejärjestelmien osalta on raskaiden kuljetusten suurimman osan siirtäminen pyöriltä kiskoille.

Sanan päämäärä määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja