Nauris.fiTV-ohjelmatReseptitTietovisatVaihtoautotBlogitHoroskooppi

Sanan end käännös englanti-suomi

 • loppup
  Tästä järjettömyydestä on tehtävä loppu. We must put an end to this madness. Sellaisesta itsekkyydestä on tultava loppu. Such self-indulgence must end. Meidän on tehtävä tästä loppu. We have to bring an end to this.
 • pää
  Se ei ole matkan pää, vaan vasta sen alku. It is not the end of the journey but only the beginning. On väärin väittää, että Lissabonin sopimus olisi tien pää. Now, it is wrong to say that the Lisbon Treaty is the end of the road. Perustuslakisopimus ei ole tien pää eikä määränpää – ei edes majatalo, johon pysähtyä. The Constitution is not the end of the road, it is not the final destination, and is not even an inn.
 • loppua
  Tämä ei merkitse loppua, tosin kylläkin yhden vaiheen loppua. It is not the last time they will be thanked but it is the end of an era. Arvoisa komissaari Brittan, emme näe loppua tarinalle. This is a never-ending story, Commissioner Brittan. Toiminnan vähentämistukien pitäisi loppua vuonna 2007. Closure aid is to come to an end in 2007.
 • päättää
  Haluaisin päättää puheenvuoroni esittämällä toiveen. Lastly, I would like to end with a wish. Luulen, että ratifioinnista päättää loppujen lopuksi pääministeri Putin. In the end, I suppose that it is Prime Minister Putin who will decide. Lopulta meidän pitäisi kunnioittaa niiden oikeutta päättää omista asioistaan. And, in the end we should respect their right to decide for themselves.
 • päättyä
  Työ ei saa päättyä tähän mietintöön. This report must not be the end of this work. Asia ei voi päättyä millään muulla tavalla. It cannot end in any other way. Keskustelun ei kuitenkaan pidä päättyä tähän. The debate, however, must not end there.
 • pääty
  Tarina ei tietenkään pääty tähän. Of course, this is not the end of the story. Keskustelu ei tietenkään pääty tähän, vaan se jatkuu. It is clear that the debate will not end here. Tämän asian käsittely ei pääty äänestykseen. The vote should not mark the end of this issue.
 • äkkiloppu
 • kärki
  Neulan kärki, kynän kärkiKolmion kärjetKilpajuoksijoiden kärki lähtee viimeiselle kierrokselle.
 • kohde
  Toivon, että Euroopan parlamentin jäsenet ovat loppujen lopuksi ongelmiin joutuneiden kansalaisten ensimmäinen kohde. At the end of the day, I hope MEPs are the first port of call for citizens who have problems. Kapitalismi ei ole mikään kiintymykseni kohde, se on yksinkertaisesti vain keino. Capitalism is not an object of my affection, it is simply a means to an end. Vaikka tarkoitus ei olekaan esittää tavaraliikenteen maantiekuljetusta pahana asiana, siitä on nyt tullut kritiikin kohde. Although it was not the intention to demonise goods transport by road, it has ended up being the target.
 • lopettaa
  Haluaisin lopettaa optimistiseen sävyyn. I should like to end on an optimistic note. On oikein, että haluatte lopettaa tällaisen. You were right to want to put an end to this. On helpompaa lopettaa sota kuin saada aikaan rauha. It is easier to end a war than to create peace.
 • lopputulos
  Lopputulos tulee lopulta olemaan aivan sama. The end result will be exactly the same. Lopputulos on aina sama: ei mitään valmista. The end result is always the same: nothing is done. Lopuksi haluan sanoa vielä, ettei tämä voi ihan vielä olla lopputulos. Finally, I would also like to say that this cannot be the end of the line just yet.
 • päämäärä
  Säännöt eivät ole päämäärä sinänsä vaan keino saavuttaa päämäärä. Rules are a means to an end, not an end in themselves. Vapaakauppa ei ole päämäärä; vapaakauppa on yksi keino saavuttaa päämäärä. Free trade is not the end; free trade is a means to an end. Sen on oltava keino, ei päämäärä. It must be a means, not an end.
 • tarkoitus
  Sen on tarkoitus olla alku, ei loppu. It was meant to be a beginning, not an end. Euro ei ole tarkoitus sinänsä. The Euro is not an end in itself. Matkan oli tarkoitus tapahtua Slovakiasta Espanjaan. The journey started in Slovakia and was due to end in Spain.

Sanan end määritelmät

 • A key that when pressed causes the cursor to go to the last character of the current line
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja