VaihtoautotViihdeHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisatReseptit

Sanan sovelias käännös suomi-englanti

 • appropriateWe do not believe this invitation to be appropriate. Tämä kutsu ei ole mielestämme sovelias. This is not an appropriate theme with which to score political points. Aihe ei ole sovelias politiikan harjoittamiselle. The Barcelona Process suffers with the Middle East Conflict but it is not the appropriate course for resolving that conflict. Barcelonan prosessi kärsii Lähi-idän konfliktista, mutta se ei ole sovelias keino sen ratkaisemiseksi.
 • eligible
 • fit
  us
  A Head of State who denies the Holocaust, and who calls into question Israel’s right to exist, is not a fitting dialogue partner for us. Valtionpäämies, joka kiistää juutalaisten kansanmurhan ja kyseenalaistaa Israelin olemassaolo-oikeuden, ei ole sovelias vuoropuhelukumppani meille. You have nothing to say about it. Ill do exactly as I see fitsurvival of the fittest
 • proper
  us
  the proper time to plant potatoesa very proper young ladyproper subset — proper ideal
 • suitable
  us
  The immigration situation in Europe is certainly not pleasant, appealing or suitable. Euroopan unionin maahanmuuttotilanne ei ole missään tapauksessa miellyttävä, houkutteleva tai sovelias. It is my fervent hope that the Commission will withdraw its idea to set up a forum, because a broad body of this kind is not suitable for reaching sound decisions. Toivon hartaasti, että komissio peruuttaa ajatuksensa foorumin perustamisesta, koska tällainen laaja elin ei ole sovelias hyvien päätösten tekemiseen.

Sanan sovelias määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja