BlogitTietovisatViihdeReseptitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan suitable käännös englanti-suomi

  • kelvollinenKyse on siitä, oliko Rocco Buttiglione kelvollinen siihen virkaan, johon hän oli ehdolla. What it was about was whether Mr Buttiglione was suitable for the office to which there were plans to appoint him. Amsterdamin jälkeen oltiin laajalti yksimielisiä siitä, että hallitustenvälisen konferenssin muodostama väline ei enää ole kelvollinen. Following Amsterdam, there was extensive agreement that the Intergovernmental Conference was no longer a suitable instrument of change.
  • sopivaMilloin sitten on sopiva aika keskustella kansanmurhasta? So, when is it a suitable time to talk about genocide? Meidän on laadittava sopiva EU:n rahoitussuunnitelma. We must come up with a suitable European financial plan. Lakiosastomme on ilmoittanut 49 artiklan olevan sopiva oikeudellinen perusta. Our Legal Service had indicated Article 49 as a suitable legal basis.
  • soveliasEuroopan unionin maahanmuuttotilanne ei ole missään tapauksessa miellyttävä, houkutteleva tai sovelias. The immigration situation in Europe is certainly not pleasant, appealing or suitable. Toivon hartaasti, että komissio peruuttaa ajatuksensa foorumin perustamisesta, koska tällainen laaja elin ei ole sovelias hyvien päätösten tekemiseen. It is my fervent hope that the Commission will withdraw its idea to set up a forum, because a broad body of this kind is not suitable for reaching sound decisions.

Sanan suitable määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja