HoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogitReseptit

Sanan täydellinen käännös suomi-englanti

 • complete
  us
  Our aim is complete consensus. Tavoitteemme on täydellinen yhteisymmärrys. For this reason, a complete overhaul is not necessary. Sen vuoksi täydellinen uudelleenlaadinta ei ole tarpeen. The first call was a complete success. Ensimmäinen tarjouskilpailu oli täydellinen menestys.
 • perfect
  However, the system is not perfect. Järjestelmä ei ole kuitenkaan täydellinen. That schedule suits us perfectly. Tämä ajoitus on meille täydellinen. There needs to be a perfect balance. On löydettävä täydellinen tasapaino.
 • absolute
  uk
  us
  The report is absolutely scandalous. Raportti on täydellinen skandaali. Kosovo is a case in point: it was absolute chaos. Kosovo on esimerkki siitä: täydellinen kaaos! Should free trade be granted absolute priority? Täytyykö vapaakaupan saada täydellinen etusija?
 • consummate
  a consummate sergeantAfter the reception, he escorted her to the honeymoon suite to consummate their marriage.
 • entire
  us
  The issue was dealt with entirely openly in all the Member States. Kaikissa jäsenvaltioissa vallitsi täydellinen avoimuus. Naturally, the result of a conciliation is never entirely good for all parties. Sovittelun tulos ei toki koskaan ole täydellinen yhdelle jos toisellekaan osapuolelle. Parliament would have full influence over the entire budget, including the agriculture budget. Parlamentilla olisi täydellinen vaikutusvalta koko talousarvioon, mukaan lukien maatalouden talousarvio.
 • flawless
  Putin is not a flawless democrat. Putin ei ole täydellinen demokraatti. Do you really believe that the reality experienced by our fellow citizens is as flawless as that? Luuletteko todellakin, että kansalaistemme kokema todellisuus on näinkin täydellinen? According to the former German Chancellor, who is now on Russia’s payroll, Russia now boasts a flawless democracy. Venäjän palveluksessa nykyään toimivan Saksan entisen liittokanslerin mukaan Venäjällä vallitsee nyt täydellinen demokratia.
 • full
  us
  Full transparency is essential for budgetary control. Täydellinen avoimuus on olennaista talousarvion valvonnalle. This was an extremely full and helpful reply. Tämä oli erittäin täydellinen ja hyödyllinen vastaus. Openness and full access to documents will be the main rule. Avoimuus ja asiakirjojen täydellinen saatavuus on otettava pääsäännöksi.
 • total
  us
  If this is not done, we risk total failure. Jos ei tehdä näin, vaarana on täydellinen epäonnistuminen. Just one condition: total transparency. On vain yksi ehto: täydellinen avoimuus. There is a total contradiction there. Tässä on täydellinen ristiriita.
 • utter
  us
  The EU’s abandonment of sanctions in 2005 has been an utter failure. EU:n päätös luopua pakotteista vuonna 2005 oli täydellinen virhe. The proposed report is an utter travesty of good sense and is therefore totally unacceptable. Esitetty mietintö on terveen järjen täydellinen irvikuva, ja sitä on näin ollen täysin mahdotonta hyväksyä. In the Middle Ages there was a legal system, albeit one very different to ours, whereas what prevails in Iran is utter lawlessness. Keskiajalla oli nimittäin käytössä oikeusjärjestelmä, toki erilainen kuin meidän oikeusjärjestelmämme, kun taas Iranissa on vallalla täydellinen laittomuus.
 • all-out
  Another way would be to go for an all-out escalation, which the step mentioned here would definitely look like. Toinen tapa on täydellinen eskalaatio, jolta edellä mainitut toimet varmastikin vaikuttaisivat. They were planning to launch an all-out attack against the enemy.This book is an all-out examination of a very important issue in our community.
 • arrant
 • choice
  us
  Yet the choice made in this report is quite different, in fact the opposite, the complete antithesis. Tässä mietinnössä tehty valinta on kuitenkin täysin erilainen, se on päinvastainen, se on tälle täydellinen vastakohta. Do I have a choice of what color to paint it?She didnt leave us much choice
 • crashing
  the ceaseless crashings of waves on the beach
 • perfectus
 • plenary
  us
  The report is good enough, almost perfect to begin with; these amendments have been tabled for the plenary. Mietintö on tarpeeksi hyvä, lähtökohtaisesti lähes täydellinen. Tarkistukset on jätetty täysistunnon käsiteltäväksi. As you are well aware, the complete ban on flights over the last few days has also affected our Parliament, or rather the operation of its plenary sessions. Kuten hyvin tiedätte, viime päivien täydellinen lentokielto on vaikuttanut myös parlamenttiin, tai pikemminkin sen täysistuntojen toimintaan. It was not total consensus, but it was adopted by a majority in the Committee on Economic and Monetary Affairs, and I hope that it will be adopted in the vote tomorrow in plenary. Konsensus ei ollut täydellinen, mutta sen hyväksyi talous- ja raha-asioiden valiokunnan enemmistö, ja toivonkin, että konsensus hyväksytään myös huomisessa täysistuntoäänestyksessä.
 • replete
  us
 • unutterable
  unutterable anguish.

Esimerkit

 • Syntymäpäiväkakku on täydellinen!
 • Täydellisenä tämä kokoelma olisi mittaamattoman arvokas.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja