ReseptitViihdeBlogitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan täydellinen käännös suomi-englanti

 • perfect
  However, the system is not perfect. Järjestelmä ei ole kuitenkaan täydellinen. So I guess she is perfect for this European Union. Niinpä hän taitaa olla täydellinen henkilö tälle Euroopan unionille. That schedule suits us perfectly. Tämä ajoitus on meille täydellinen.
 • complete
  us
  Our aim is complete consensus. Tavoitteemme on täydellinen yhteisymmärrys. For this reason, a complete overhaul is not necessary. Sen vuoksi täydellinen uudelleenlaadinta ei ole tarpeen. A complete transformation of maritime policy is essential. Meripolitiikan täydellinen muutos on välttämätön.
 • absolute
  uk
  us
  Kosovo is a case in point: it was absolute chaos. Kosovo on esimerkki siitä: täydellinen kaaos! The report is absolutely scandalous. Raportti on täydellinen skandaali. Should free trade be granted absolute priority? Täytyykö vapaakaupan saada täydellinen etusija?
 • consummate
  a consummate sergeantAfter the reception, he escorted her to the honeymoon suite to consummate their marriage.
 • entire
  us
  The issue was dealt with entirely openly in all the Member States. Kaikissa jäsenvaltioissa vallitsi täydellinen avoimuus. Naturally, the result of a conciliation is never entirely good for all parties. Sovittelun tulos ei toki koskaan ole täydellinen yhdelle jos toisellekaan osapuolelle. Parliament would have full influence over the entire budget, including the agriculture budget. Parlamentilla olisi täydellinen vaikutusvalta koko talousarvioon, mukaan lukien maatalouden talousarvio.
 • flawless
  Putin is not a flawless democrat. Putin ei ole täydellinen demokraatti. Do you really believe that the reality experienced by our fellow citizens is as flawless as that? Luuletteko todellakin, että kansalaistemme kokema todellisuus on näinkin täydellinen? According to the former German Chancellor, who is now on Russia’s payroll, Russia now boasts a flawless democracy. Venäjän palveluksessa nykyään toimivan Saksan entisen liittokanslerin mukaan Venäjällä vallitsee nyt täydellinen demokratia.
 • full
  us
  Full transparency is essential for budgetary control. Täydellinen avoimuus on olennaista talousarvion valvonnalle. Openness and full access to documents will be the main rule. Avoimuus ja asiakirjojen täydellinen saatavuus on otettava pääsäännöksi. This was an extremely full and helpful reply. Tämä oli erittäin täydellinen ja hyödyllinen vastaus.
 • total
  us
  If this is not done, we risk total failure. Jos ei tehdä näin, vaarana on täydellinen epäonnistuminen. In my opinion, a total ban is the right approach. Mielipiteeni on, että täydellinen kielto on oikea suhtautmistapa. Just one condition: total transparency. On vain yksi ehto: täydellinen avoimuus.
 • utter
  us
  The EU’s abandonment of sanctions in 2005 has been an utter failure. EU:n päätös luopua pakotteista vuonna 2005 oli täydellinen virhe. The proposed report is an utter travesty of good sense and is therefore totally unacceptable. Esitetty mietintö on terveen järjen täydellinen irvikuva, ja sitä on näin ollen täysin mahdotonta hyväksyä. In the Middle Ages there was a legal system, albeit one very different to ours, whereas what prevails in Iran is utter lawlessness. Keskiajalla oli nimittäin käytössä oikeusjärjestelmä, toki erilainen kuin meidän oikeusjärjestelmämme, kun taas Iranissa on vallalla täydellinen laittomuus.

Sanan täydellinen määritelmät

Esimerkit

 • Syntymäpäiväkakku on täydellinen!
 • Täydellisenä tämä kokoelma olisi mittaamattoman arvokas.
 • Luku 6 on täydellinen luku, koska se on jaollinen itsensä lisäksi vain luvuilla 1, 2 ja 3, ja 1+2+3=6.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja