BlogitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotReseptitViihdeTV-ohjelmat

Sanan tasapuolinen käännös suomi-englanti

 • balancedTherefore it is a balanced agreement. Näin ollen se on tasapuolinen sopimus. I believe that this report is a balanced one. Mielestäni mietintö on tasapuolinen. He said 'The plan is complex and delicately balanced. Hän totesi, että suunnitelma on moniulotteinen ja tarkan tasapuolinen.
 • equal
  us
  Equality here must be absolute. Tässä asiassa on oltava ehdottoman tasapuolinen. The policy of treating both sides on equal terms is not helping. Kummankin osapuolen tasapuolinen kohtelu ei auta. Second, equal access to education leads to many positive outcomes. Toiseksi koulutuksen tasapuolinen saatavuus johtaa moniin myönteisiin tuloksiin.
 • evenhanded
 • fair
  us
  The budget also needs to be fair: fair in spending, but fair in contributions too. Talousarvion on myös oltava tasapuolinen: tasapuolinen menoissa, mutta myös määrärahoissa. Instead, the report will be fair, objective and neutral. Sen sijaan kertomuksesta laaditaan tasapuolinen, objektiivinen ja neutraali. The Commission has got to be fair, but it has to be tough. Komission on oltava tasapuolinen mutta ankara.
 • impartialI believe that it is sound, impartial and relevant. Se on mielestäni hyvä, tasapuolinen ja oikeasuuntainen. However, only objective and impartial implementation of the new laws will ensure the success of the constitutional reforms. Vain uusien lakien puolueeton ja tasapuolinen täytäntöönpano takaa perustuslain uudistusten onnistumisen. The European Union can put itself forward as mediator only on condition that it is impartial. It cannot be neutral, as if it were not already directly involved. Eurooppa voi osallistua tähän sovitteluun ainoastaan tällä ehdolla, sen ei pidä esittää neutraalia, aivan kuin asia ei suoranaisesti koskisi sitä, vaan sen pitää olla tasapuolinen.
 • unbiased

Sanan tasapuolinen määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja