ReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotNauris.fiTietovisatHoroskooppiBlogit

Sanan tasapuolinen käännös suomi-englanti

 • balanced
  Therefore it is a balanced agreement. Näin ollen se on tasapuolinen sopimus. I believe that this report is a balanced one. Mielestäni mietintö on tasapuolinen. He said 'The plan is complex and delicately balanced. Hän totesi, että suunnitelma on moniulotteinen ja tarkan tasapuolinen.
 • equal
  us
  Equality here must be absolute. Tässä asiassa on oltava ehdottoman tasapuolinen. The policy of treating both sides on equal terms is not helping. Kummankin osapuolen tasapuolinen kohtelu ei auta. The goal is to ensure fair and equal treatment, rather than one being more equal than another. Tavoitteeni on varmistaa reilu ja tasapuolinen kohtelu kaikille sen sijaan, että toisia kohdeltaisiin tasapuolisemmin kuin toisia.
 • evenhanded
 • fair
  us
  The budget also needs to be fair: fair in spending, but fair in contributions too. Talousarvion on myös oltava tasapuolinen: tasapuolinen menoissa, mutta myös määrärahoissa. If the budget is to be fair, there should not only be a fair system of contributions but also a fair system of spending. Mikäli halutaan, että talousarvio on tasapuolinen, ei ainoastaan rahoitusosuuksien järjestelmän tulisi olla tasapuolinen, vaan myös sen, miten varoja käytetään, tulisi olla tasapuolista. Instead, the report will be fair, objective and neutral. Sen sijaan kertomuksesta laaditaan tasapuolinen, objektiivinen ja neutraali.
 • impartial
  I believe that it is sound, impartial and relevant. Se on mielestäni hyvä, tasapuolinen ja oikeasuuntainen. However, only objective and impartial implementation of the new laws will ensure the success of the constitutional reforms. Vain uusien lakien puolueeton ja tasapuolinen täytäntöönpano takaa perustuslain uudistusten onnistumisen. The European Union can put itself forward as mediator only on condition that it is impartial. It cannot be neutral, as if it were not already directly involved. Eurooppa voi osallistua tähän sovitteluun ainoastaan tällä ehdolla, sen ei pidä esittää neutraalia, aivan kuin asia ei suoranaisesti koskisi sitä, vaan sen pitää olla tasapuolinen.
 • unbiased

Sanan tasapuolinen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja