BlogitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiViihdeReseptitTietovisat

Sanan puolueeton käännös suomi-englanti

 • impartialIt must, I repeat, be neutral, fair and impartial. Totean vielä kerran, että järjestelmämme on oltava puolueeton ja oikeudenmukainen. As has been mentioned, the Ombudsman is an independent, impartial body. Kuten edellä on todettu, oikeusasiamiehen toimisto on riippumaton ja puolueeton elin. The Presidency’s position has been totally impartial. Puheenjohtajavaltio on ollut täysin puolueeton.
 • neutral
  us
  But at a social level, technology is never neutral. Yhteiskunnallisesti tekniikka ei ole kuitenkaan koskaan puolueeton. The term 'politically neutral' would be far more acceptable. Termi "poliittisesti puolueeton" olisi paljon helpompi hyväksyä. The report submitted to us is far from being neutral. Mietintö, jota käsittelemme, ei ole läheskään puolueeton.
 • unbiasedThe purpose of the Goldstone report was to undertake an unbiased study, but, regrettably, it failed in that. Goldstonen raportin tavoitteena oli tehdä puolueeton tutkimus, mutta valitettavasti siinä epäonnistuttiin. We are delighted about this; a pause for thought about other genetic technologies is also needed, and full, unbiased information would be extremely welcome. Esimerkiksi muiden geenitekniikoiden kohdalla ennalta tapahtuva harkinta on aivan välttämätöntä, ja täydellinen ja puolueeton tiedottaminen hyvin toivottavaa.
 • candid
  us
  His portraits looked stiff and formal but his candids showed life being lived.
 • detached
  us
 • fair
  us
  It must, I repeat, be neutral, fair and impartial. Totean vielä kerran, että järjestelmämme on oltava puolueeton ja oikeudenmukainen. Any legal proceedings must be fair and transparent to the general public. Jokaisen oikeudenkäynnin on oltava avoin ja puolueeton. The motion for a resolution is balanced and fair in its assessment and evaluation. Päätöslauselmaesitys on tasapainoinen ja arvioinnissaan puolueeton.
 • indifferent
  us
  You have told us that your presidency will be neutral but not indifferent. Lupasitte olla puhemies, joka on puolueeton, vaan ei voimaton. He was indifferent to the proposal, since it didn’t affect him, either way.She responded with an indifferent shrug.
 • neuter
  us
  a neuter nounthe neuter definite articlea neuter termination
 • nonaligned
 • objective
  us
  Fortunately, consumers are very objective. Kuluttaja on onneksi varsin puolueeton. We need to find an objective basis to substantiate that reduction. On löydettävä puolueeton peruste tälle vähentämiselle. The work presented to us today is rigorous and objective. Meille tänään esitelty asiakirja on täsmällinen ja puolueeton.

Sanan puolueeton määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja