Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan tilinpäätös käännös suomi-englanti

  • financial statement
    The handling of the budget is based very much on last year' s financial statements, which showed a surplus of EUR 11 billion. Budjetin käsittelyn taustalla on viime vuoden tilinpäätös, joka oli 11 miljardia euroa ylijäämäinen. The financial statements and annual auditors’ report that have now been presented are the first to be based on the new Financial Regulation. Nyt esitetty tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus ovat ensimmäisiä, jotka perustuvat uuteen varainhoitoasetukseen. Perhaps it would be a good idea if Commissioners and Parliamentarians will have to fill audited financial statements on an annual basis, regarding all revenues received. Olisi kenties hyvä ajatus, että komission ja parlamentin jäsenten olisi täytettävä vuosittain tarkastettu tilinpäätös kaikista saamistaan tuloista.
  • balance sheet
    The balance sheet for the past three years proves that we have achieved important things. Kolmen viime vuoden tilinpäätös todistaa, että olemme saavuttaneet tärkeitä asioita. As a whole, the balance sheet for work on budget policy in 2002 is an extremely favourable one. Kokonaisuutena vuonna 2002 tehdyn talousarviopolitiikkaa koskevan työn tilinpäätös on erittäin myönteinen. We could say the same in connection with this, as the political balance sheet for the Year of Lifelong Learning (1996) is yet to be reckoned. Niin voidaan sanoa tässäkin yhteydessä, kun arvioitavana on elinikäisen oppimisen teemavuoden poliittinen tilinpäätös vuodelta 1996.

Sanan tilinpäätös määritelmät

Esimerkit

  • Tilinpäätös laaditaan tilikausittain ja se on yhteisön johdon allekirjoitettava.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja