HoroskooppiNauris.fiReseptitTV-ohjelmatBlogitTietovisatVaihtoautot

Sanan kirjanpito käännös suomi-englanti

 • accounting
  As you may know, accounting is a European invention. Kuten ehkä tiedätte, kirjanpito on eurooppalainen keksintö. Accounting is a technical and perhaps even esoteric issue. Kirjanpito on tekninen ja ehkä jopa pienelle piirille tarkoitettu aihe. To take one example: accounting is next on the agenda, IFRS 8. Annan yhden esimerkin: esityslistalla on seuraavana kirjanpito, IFRS 8 -standardi.
 • bookkeeping
  Mr President, as you know, the SAP R/3 accounting system is used both by the financial control services and by the accounting, or bookkeeping, department. Arvoisa puhemies, kuten tiedätte, SAP R/3 -kirjanpitojärjestelmää on käytetty sekä varainhoidon valvontayksiköissä että tilinpito- eli kirjanpito-osastossa.
 • accountancy
 • book
  uk
  The new aid policy must avert creative book-keeping and speculation in aid systems. Uuden tukipolitiikan on oltava sellainen, että vältetään luova kirjanpito ja tukijärjestelyillä keinottelu. They will have to be able to show that they used previous funding in a proper way. Book-keeping and auditing are two important parts of this. Niiden on kyettävä näyttämään, että niiden aiempi varainkäyttö on ollut asianmukaista; kirjanpito ja tilintarkastus ovat kaksi tärkeää osaa tässä asiassa. The Court of Auditors has the function of checking the books of the European Union – that is to say, of examining the way it keeps its accounts. Tilintarkastustuomioistuimen tehtävänä on tarkistaa Euroopan unionin kirjanpito eli tutkia sen tilinpito.
 • accountings
 • accounts
  us
  What is the point of having separate accounts for freight and passenger transport? Minkä vuoksi tarvitaan erillinen kirjanpito tavarakuljetuksia ja henkilöliikennettä varten? The Court examines in detail the accounts and the standards by which they are kept. Tilintarkastustuomioistuin tutkii tarkoin tilit ja standardit, joille kirjanpito perustuu. This responsibility is that of each Member State to guarantee accurate and reliable public accounts. Tämä vastuu tarkoittaa, että kunkin jäsenvaltion on taattava tarkka ja luotettava julkinen kirjanpito.
 • book-keeping
  The new aid policy must avert creative book-keeping and speculation in aid systems. Uuden tukipolitiikan on oltava sellainen, että vältetään luova kirjanpito ja tukijärjestelyillä keinottelu. They will have to be able to show that they used previous funding in a proper way. Book-keeping and auditing are two important parts of this. Niiden on kyettävä näyttämään, että niiden aiempi varainkäyttö on ollut asianmukaista; kirjanpito ja tilintarkastus ovat kaksi tärkeää osaa tässä asiassa. This double entry book-keeping obviously goes some way towards undermining confidence in a consistent and credible effort to reduce government aid which distorts competition. Tämä kaksinkertainen kirjanpito luonnollisesti heikentää sen johdonmukaisen politiikan uskottavuutta, jonka tavoitteena on vähentää kilpailua vääristävää valtiontukea.

Sanan kirjanpito määritelmät

Esimerkit

 • Yritys päätti ulkoistaa kirjanpidon tekemisen.
 • Rikkoutunut kovalevy tuhosi kunnan kirjanpidon.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja