ReseptitVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatViihdeTietovisatHoroskooppi

Sanan security käännös englanti-suomi

 • turvallisuusVapaus, turvallisuus ja oikeus. Freedom, security and justice. Vaihtoehtoja eivät voi olla vapaus turvallisuus eivätkä turvallisuus oikeus. There is no such thing as freedom security, or security justice. poliittinen vuoropuhelu ja turvallisuus, political dialogue and security;
 • vakuusKiinnitysluotto on sidottu kiinteästi hyvin erilaisiin kansallisiin vakuus- ja arvostusmekanismeihin. Mortgage credit is inseparably connected with security and application procedures, which differ greatly between different countries. Olemme jo havainneet tapauksia, joissa vanhempia houkutellaan maksamaan eräänlainen vakuus siitä, että veripankissa on heidän lastaan varten "varaosa". We have seen cases of attempts being made to get parents to pay a kind of security for their child by having a 'reserve store' for the child placed in a bank. Jotta nämä riskit arvioidaan oikein, vakuuden määrä on syytä asettaa mahdollisimman lähelle sen tullivelan määrää, jota vakuus tai takuu koskee. In order for these risks to be assessed, the guarantee should be fixed at the closest possible level to the customs debt for which the security or guarantee is provided.
 • arvopaperi
 • takausPerintämenettelyt kestävät liian kauan, ja meidän on varmistettava, että petoksentekijöitä voidaan rangaista, ottamalla käyttöön jonkinlainen vakuus tai takaus, jota sovelletaan pankkien kautta. The procedures are too lengthy, and the capacity to punish those who defraud the European Community must be ensured by some kind of security or guarantee, to be applied through the banks.
 • turvaTurva voi tulla ainoastaan sen jälkeen. Security can only come after that. Hän oli antamassa tuomiota turva-aidasta. He was giving a judgment on the security barrier. Missä on työpaikkojemme, säästöjemme ja eläkkeidemme turva? Where is the security for our jobs, savings and pensions?
 • pantti
 • TakuuSen on oltava myös sosiaaliturvajärjestelmämme takuu. It must also be a guarantee of our social security system. Meidän on kunnioitettava maataloutta - se on elintarviketurvamme takuu. We must respect agriculture - it is the guarantee of our food security. Jotta nämä riskit arvioidaan oikein, vakuuden määrä on syytä asettaa mahdollisimman lähelle sen tullivelan määrää, jota vakuus tai takuu koskee. In order for these risks to be assessed, the guarantee should be fixed at the closest possible level to the customs debt for which the security or guarantee is provided.
 • takuuSen on oltava myös sosiaaliturvajärjestelmämme takuu. It must also be a guarantee of our social security system. Meidän on kunnioitettava maataloutta - se on elintarviketurvamme takuu. We must respect agriculture - it is the guarantee of our food security. Jotta nämä riskit arvioidaan oikein, vakuuden määrä on syytä asettaa mahdollisimman lähelle sen tullivelan määrää, jota vakuus tai takuu koskee. In order for these risks to be assessed, the guarantee should be fixed at the closest possible level to the customs debt for which the security or guarantee is provided.
 • turvallisuusosasto
 • turvallisuuspalveluHe tietävät, että heitä seuraa valpas turvallisuuspalvelu. They can rely on an alert security service in their vicinity. Kysynpä vain, miksei turvallisuuspalvelu tullut auttamaan meitä. My question is: why did the security guard not come to our aid? Turvallisuuspalvelu valvoo jatkuvasti poliittisten ryhmien jäseniä. Members of political parties are under constant surveillance by the security services.
 • turvatarkastusSe koskee sitä vaatimusta, että kaikille henkilöstöön kuuluville on tehtävä turvatarkastus ennen turvavalvotuille alueille pääsyä. It deals with the requirement that all staff should be subject to controls on accessing security areas.

Sanan security määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja