TietovisatViihdeReseptitVaihtoautotHoroskooppiBlogitTV-ohjelmat

Sanan uudistua käännös suomi-englanti

 • modernize
 • reform
  us
  It is time for reforms, imagination and integration. On aika uudistua, käyttää mielikuvitusta ja yhdentyä. It is time the EU and its budget were reformed. EU:n ja sen budjetin on aika uudistua. The problem is not the European Working Time Directive; the problem is German hospitals’ aversion to reform. Ongelmana ei ole Euroopan työaikadirektiivi vaan Saksan sairaaloiden haluttomuus uudistua.
 • regenerate
 • renew
  us
  The Commission must be visibly renewed with new faces. Komissio täytyy uudistua näkyvästi uusien kasvojen avulla. These are the people who have lost confidence in the Union's ability to unite and to renew itself. He ovat niitä ihmisiä, jotka eivät enää usko unionin kykyyn yhdistyä ja uudistua. The fact that everything in Hungary today is about the need for change and renewal only makes us more receptive to shaping the common European future. Se, että Unkarissa käsitellään nykyisin pelkästään tarvetta muuttua ja uudistua, tekee meistä vain avoimempia yhteisen eurooppalaisen tulevaisuuden muovaamiselle.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja