TietovisatReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitHoroskooppiNauris.fi

Sanan uudistus käännös suomi-englanti

 • reform
  us
  I emphasise that it is a reform. Korostan, että kyseessä on uudistus. Any other reform will be insufficient. Mikä tahansa muunlainen uudistus on riittämätön. Such a reform is simply unimaginable. Sellainen uudistus on yksinkertaisesti käsittämätön.
 • reformation
  us
 • aggiornamento
 • amendment
  If accepted, the amendment would upset the report and not be a reform but a counter-reform. Mikäli tarkistus hyväksyttäisiin, se kääntäisi mietinnön sisällön päälaelleen, eikä se enää olisi uudistus vaan taantuma. We have proposed a number of amendments in order to improve the operation of this radical reform. Olemme ehdottaneet useita tarkistuksia, jotta tämä perinpohjainen uudistus toimisi paremmin. Amendment 30 will in any event mean that those methods are monitored, which is a welcome development. Tarkistus 30 tarkoittaa joka tapauksessa, että näitä menetelmiä valvotaan, mikä on myönteinen uudistus.
 • innovation
  This is another important innovation. Tämä on toinen merkittävä uudistus. That is an innovation and I welcome it. Se on todellinen uudistus, ja pidän sitä hyvin myönteisenä. As Mr Novelli said, it is an innovation. Kuten jäsen Novelli sanoi, kyseessä on uudistus.
 • renovation
  It is therefore important to ensure that this process of modernisation and renovation can continue without constraints deriving from Community legislation. Tämän tähden on tärkeää taata, että tämä uudistus- ja kunnostusprosessi voi jatkua ilman yhteisön lainsäädännöstä aiheutuvia rajoitteita.
 • recycling
  us
  He plans to haul the recycling in on Saturday.
 • renewal
  us
  The renewal of the Eco-Management and Audit Scheme (EMAS) is also welcome. Ympäristöasioiden hallinta- ja auditointijärjestelmä EMASin uudistus on myös tervetullut. Such a renewal may be brought about in the European Union by innovation and by research and development. Tällainen uudistus on mahdollista toteuttaa Euroopan unionissa innovoinnin, tutkimuksen ja kehittämisen avulla. In one amendment, there is a call for the inclusion of pure and simple renewal of vineyards in the restructuring measures. Toisessa tarkistuksessa vaaditaan, että pelkkä viininviljelyalojen uudistus sisällytetään rakenneuudistustoimiin.
 • revision
  Finally, there is the revision of the Lisbon Strategy. Viimeiseksi on Lissabonin strategian uudistus. It is therefore essential that the revision should be conducted. Siksi on ensisijaisen tärkeää, että uudistus toteutetaan. This revision is very important in that respect and accordingly I am glad that this is now going ahead in Europe. Tämä uudistus on siltä osin hyvin tärkeä, ja minua ilahduttaakin, että Euroopassa päästään nyt tässä asiassa eteenpäin.

Sanan uudistus määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Ajokorttiuudistuksella pyritään parantamaan liikenneturvallisuutta.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja