ViihdeTietovisatReseptitBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan uudistus käännös suomi-englanti

 • reform
  us
  I emphasise that it is a reform. Korostan, että kyseessä on uudistus. Any other reform will be insufficient. Mikä tahansa muunlainen uudistus on riittämätön. Such a reform is simply unimaginable. Sellainen uudistus on yksinkertaisesti käsittämätön.
 • reformation
  us
 • aggiornamento
 • amendmentIf accepted, the amendment would upset the report and not be a reform but a counter-reform. Mikäli tarkistus hyväksyttäisiin, se kääntäisi mietinnön sisällön päälaelleen, eikä se enää olisi uudistus vaan taantuma. We have proposed a number of amendments in order to improve the operation of this radical reform. Olemme ehdottaneet useita tarkistuksia, jotta tämä perinpohjainen uudistus toimisi paremmin. Amendment 30 will in any event mean that those methods are monitored, which is a welcome development. Tarkistus 30 tarkoittaa joka tapauksessa, että näitä menetelmiä valvotaan, mikä on myönteinen uudistus.
 • innovationThis is another important innovation. Tämä on toinen merkittävä uudistus. That is an innovation and I welcome it. Se on todellinen uudistus, ja pidän sitä hyvin myönteisenä. As Mr Novelli said, it is an innovation. Kuten jäsen Novelli sanoi, kyseessä on uudistus.
 • renovationIt is therefore important to ensure that this process of modernisation and renovation can continue without constraints deriving from Community legislation. Tämän tähden on tärkeää taata, että tämä uudistus- ja kunnostusprosessi voi jatkua ilman yhteisön lainsäädännöstä aiheutuvia rajoitteita.

Sanan uudistus määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Ajokorttiuudistuksella pyritään parantamaan liikenneturvallisuutta.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja