TietovisatReseptitBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiNauris.fiVaihtoautot

Sanan väline käännös suomi-englanti

 • instrument
  us
  An important instrument, but only that: an instrument. Tärkeä väline, mutta vain sitä: väline. Is this the best instrument available? Onko se paras saatavilla oleva väline? This means we have a dual instrument. Se tarkoittaa sitä, että meillä on kaksinkertainen väline.
 • meansp
  us
  The budget is a means, not an end. Arvoisa puhemies, talousarvio on väline eikä tavoite. This means we have a dual instrument. Se tarkoittaa sitä, että meillä on kaksinkertainen väline. This report offers us a means of doing so. Meillä on nyt mietinnön ansiosta väline tämän suorittamiseksi.
 • apparatus
  us
  If the concern is to guarantee minimum human rights, then the apparatus already exists under the European Convention on Human Rights at its Court in this city. Jos tarkoituksena on vähimmäisoikeuksien takaaminen, väline siihen on jo olemassa: Euroopan ihmisoikeussopimuksella perustettu Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tässä kaupungissa.
 • handle
  us
  The daily handle of a Las Vegas casino is typically millions of dollars.The successful businessman was knighted and acquired a handle to his name.This article describes how to find the module name from the window handle.
 • implement
  us
  The network has also become a political implement. Verkosta on tullut myös poliittinen väline. The European Social Fund is not a tool for implementing such ideas. Euroopan sosiaalirahasto ei ole väline sellaisten ajatusten täytäntöönpanoon. The Pact constitutes an essential means of implementing that policy. Vakaussopimus on oleellinen väline tämän politiikan toteuttamisessa.
 • mean
  us
  The budget is a means, not an end. Arvoisa puhemies, talousarvio on väline eikä tavoite. This means we have a dual instrument. Se tarkoittaa sitä, että meillä on kaksinkertainen väline. This report offers us a means of doing so. Meillä on nyt mietinnön ansiosta väline tämän suorittamiseksi.
 • medium
  us
  Soil is a local, a localised medium. Maaperä on paikallinen, alueellinen väline. The Internet is a medium which allows freedom of expression. Internet on väline, joka mahdollistaa sananvapauden. The Internet is the first medium which enables worldwide, interactive communication. Internet on ensimmäinen väline, joka mahdollistaa maailmanlaajuisen interaktiivisen viestinnän.
 • tool
  us
  We have to try to find another tool. Meidän on pyrittävä löytämään jokin toinen väline. The budget is therefore a focal tool. Talousarvio on sen vuoksi keskeinen väline. It is a tool for dismantling democracy. Se on demokratian lakkauttamisen väline.
 • utensil
  us
  We have convenient storage for all the kitchen utensils.He stocked up on old-style writing utensils.
 • agent
  us
  Since players' agents often work across borders, national legislation, even where it exists in the first place, is not a suitable method of controlling these activities. Koska pelaajien agentit työskentelevät usein useamman valtion alueella, kansallinen lainsäädäntö - silloin kun sitä ylipäänsä on - ei ole sopiva väline tämän toiminnan valvomiseen.
 • appliance
  us
  Many house fires are caused by faulty appliances, such as refrigerators, washing machines and dryers
 • device
  us
  This device has nevertheless produced very good results. Tämä väline on kuitenkin tuottanut erittäin hyviä tuloksia. However, as its name suggests, the Temporary International Mechanism is only an interim device. Kuten nimestä kuitenkin voidaan päätellä, tilapäinen kansainvälinen järjestelmä on vain tilapäinen väline. The citizens' initiative is a tremendous device for successfully unleashing a genuine European debate in civil society. Kansalaisaloite on loistava väline aidon eurooppalaisen keskustelun onnistuneelle käynnistämiselle kansalaisyhteiskunnassa.

Sanan väline määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja