BlogitViihdeTietovisatHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan mean käännös englanti-suomi

 • tarkoittaa
  Voitte arvata, mitä se tarkoittaa. You can guess what that means. Mitä se käytännössä tarkoittaa? What does that mean in practice? Tiedän, mitä tuollainen murhenäytelmä tarkoittaa. I know what such a tragedy means.
 • ilkeä
  Toimikauden päätteeksi Euroopan kansalaisille siis tehdään ilkeä temppu. This legislative term is, therefore, coming to a close with a mean trick played on European citizens. Vain ilkeä mieli voi lukea tällaisen ajatuksen minun nimiini, vaikka toisaalta ajatusten lukeminen nimiini on toki melkoinen kohteliaisuus, Dany. Moreover, it takes a mean mind to attribute such a thought to me, even though, attributing thoughts to me is quite a compliment, Dany. Hän on sitten ilkeä ihminen.
 • merkitä
  Me siis tiedämme, mitä se voi merkitä. So we know what this may mean. Siispä taantuma ei saa merkitä lamaantumista. So recession must not mean inaction. Realismi ei kuitenkaan voi merkitä skeptisyyttä. However, realism cannot mean scepticism.
 • aikoa
 • keskiarvo
  Näiden ehdotusten keskiarvo olisi minusta sopiva ratkaisu tähän ongelmaan. So, in my view, a good mean value would be a good solution. Sen on alituisesti korvattava tämä uskottavuusvaje koroilla, jotka ovat korkeammat kuin kansallisten korkojen mahdollinen keskiarvo, jos ne olisivat vielä olemassa. It will have to compensate perpetually for this lack of credibility by means of interest rates higher than the potential average national rates if they had still existed. Direktiivillä annetaan kuitenkin työntekijälle mahdollisuus omalla allekirjoituksellaan sallia, että tämä 48 tunnin enimmäistyöaika on ainoastaan keskiarvo koko vuodelta. The directive nonetheless makes it possible for the employee, by means of his signature, to permit this maximum of 48 hours per week to be worked only as an average over a whole year.
 • keskiluku
 • altto
  alttoviulu
 • häijy
 • huono
  Huono asema kilpailussa tarkoittaa kuitenkin työpaikkojen menetystä. But a poor competitive position means the loss of jobs. Se ei tarkoita, että minun mielestäni koko mietintö olisi huono. This does not mean that I believe the entire report to be bad. Se tarkoittaa suurin piirtein, että "yksi huono asia voi helposti aiheuttaa niitä lisää". That roughly means "one bad thing can easily lead to many others".
 • itara
  Itara on saituriin liitettävä määre
 • johtaa
  Tällainen hallitus ei voi johtaa rauhaan. That cannot be a means to peace. Mihin tämä johtaa esimerkiksi oman maani osalta? What will this mean for my country, for example? Ymmärrän nyt, mitä pääministeri Tony Blair tarkoitti sanoessaan, että Labour johtaa Eurooppaa. I now understand what Tony Blair means by Labour leading in Europe.
 • kehno
  Kyseisten valtioiden kehno sosiaali- ja ympäristölainsäädäntö voi johtaa kohtuuttomiin työoloihin, ihmisoikeuksien loukkauksiin ja ympäristövahinkoihin. However, poor social and environmental legislation in these countries means that there is a danger of unreasonable working conditions, human rights violations and environmental damage.
 • keino
  Sen on oltava keino, ei päämäärä. It must be a means, not an end. Se on keino saada aikaan poliittinen unioni. It is a means to political union. Jos laajentuminen on keino, mikä on päämäärä? If it is a means, what is the end?
 • keski-
  Se tarkoittaa uutta alkua keski-iässä. It means a new beginning in middle age. Tarkoittaako tämä, että Euroopan ei tarvitse välittää Keski-Aasiasta? Does that mean that Europe should ignore Central Asia? Uusien Baltian ja Keski-Euroopan jäsenvaltioiden lähentyminen ei ole millään muotoa valmis. The convergence of new Baltic and Central European Member States is by no means complete.
 • keskimmäinen jäsen
 • keskinkertainen
  Yksiselitteisesti demokraattisiin periaatteisiin perustuva kriteeri olisi ollut parempi kuin keskinkertainen, pahansuopa vaatimus, jonka yhteydessä ei nähty määrärahojen leikkaamista pidemmälle. A criterion based on unambiguously democratic principles would have been better than a mediocre, mean-spirited criterion that was unable to look beyond the scarcity of funding.
 • kitsas
  Minun on sanottava, että minusta on outoa, että neuvosto torjuu niin jääräpäisesti ehdotuksemme 150 miljoonasta eurosta kauden aikana - mikä on kitsas lähestymistapa näinä vaikeina aikoina! I must say that I find it strange that the Council is so stubbornly rejecting our proposal for EUR 150 million during the period - a mean and miserly approach in these difficult times!
 • kova
  Toiseksi kysyn, tarkoittaako tämä sitä, että perittyjen korkojen kova taso laskee huomattavasti. Secondly, would this mean substantial reductions in the brutal levels of interest charged? Kova hintakilpailu vie siihen, että yhä enemmän vakituisia työsuhteita muutetaan vuokratyö- tai määräaikaistyösopimuksiksi, joissa palkkataso on alhainen. Tough competition on prices means that more and more permanent jobs are being replaced by poor-quality temporary and agency contracts. Kivi on kovaa kauttaaltaan
 • meinata
  Mitä se meinaa?Meinasin kuolla.
 • näppärä
  näppärät sormet
 • nuuka
 • odotusarvo
 • päivitellä
  Täytyy tässä vain päivitellä maailman menoa!
 • pihi
 • taitava
 • tapap
  Tämä olisi vain toinen tapa horjuttaa varsinaista WTO-prosessia. That would be another means of undermining the actual WTO process. Vapauttaminen ei suinkaan ole ainoa tapa eurooppalaistaa liikennepolitiikkaa. Liberalisation is by no means the only way to Europeanise transport policies. Hyvät kollegat, tämä on paras tapa torjua barbarismia. Ladies and gentlemen, that is the best means we all have of combating barbarity.
 • tietää
  Se kuitenkin tietää lisää kustannuksia kuluttajille. However, it will mean more costs for the consumer. Se tietää valtavaa taakkaa kansantalouksille. That will mean a huge burden on national economies. Se tietää vielä suurempia vaikutuksia, kuin olemme tähän mennessä nähneet. This means an even greater impact than we have already seen.
 • vahva
  Olemme sitä mieltä, että vahva talous edellyttää vahvaa euroa. We believe that a strong economy means a strong euro. Vahva komissio tekee myös Euroopan parlamentista entistä vahvemman. A strong Commission means a strong European Parliament. "Vahva" tarkoittaa demokraattisen ja parlamentaarisen valvonnan alaista. 'Strong' means subject to democratic and parliamentary scrutiny and control.
 • väliaskel
 • väline
  Arvoisa puhemies, talousarvio on väline eikä tavoite. The budget is a means, not an end. Se tarkoittaa sitä, että meillä on kaksinkertainen väline. This means we have a dual instrument. Meillä on nyt mietinnön ansiosta väline tämän suorittamiseksi. This report offers us a means of doing so.
 • vihjata
  Toivon, että se oli väärinkäsitys ja että hän ei halunnut vihjata sitä. I hope that was a misunderstanding and that she did not mean to insinuate that. Niiden on tietenkin oltava valmiita viisumien poistamiseen, enkä halua tällä vihjata, että meidän pitäisi alentaa vaatimuksiamme. Of course, they need to be prepared for visa abolition and I do not mean to suggest here that we need to lower our criteria. Bernie Sanders vihjaa pyrkivänsä uudestaan presidentiksi (yle.fi, 2018
 • voimakas
  Tämä on voimakas keino mitata tämän uuden asetuksen seurauksia. That will be a powerful means of gauging the consequences, among other things, of this new regulation. Minulla on poika nimeltä Andrej, mistä syystä tiedän, että tämä nimi kuuluu henkilölle, joka on vahva ja voimakas. I have a son Andrej, which is why I know that the name Andrej means someone who is strong and powerful. Voimakas poliittinen tahto, joka johtaa sukupuolten tasa-arvoa edistävien toimintatapojen käyttöön ottamiseen, ei ole ainoa keino menestyä. A strong political will for implementing gender-equality policies is not the sole means of gaining success.

Sanan mean määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja