VaihtoautotReseptitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan vaatimaton käännös suomi-englanti

 • humble
  us
  I cannot say whose name this report bore, I am too humble for that. Olen liian vaatimaton mainitakseni, kuka mietinnön esitteli. My humble report, and the motion for a resolution, will certainly not inspire a similar debate. Vaatimaton mietintöni ja ehdotettu päätöslauselma eivät varmasti herätä samanlaista keskustelua. May I remark that Mrs Thors is certainly not too humble to mention the title of any directive that she wishes to refer to. . (EN) Saanen huomauttaa, ettei jäsen Thors suinkaan ole liian vaatimaton mainitakseen minkään sellaisen direktiivin otsikkoa, johon hän haluaa viitata.
 • modest
  us
  In such a large country, it is modest. Näin suuressa maassa se on vaatimaton. As you know, it is very modest. Kuten tiedätte, se on hyvin vaatimaton. The budget for climate change is modest. Ilmastonmuutoksen talousarvio on vaatimaton.
 • unpretentious
 • basicThis basic safety requirement is a modest proposal indeed. Tämä turvallisuutta koskeva perusvaatimus on todella vaatimaton ehdotus. Flour is a basic ingredient of bread.The Hotel Sparta’s accommodation is very basic.
 • low
  us
  Today, unfortunately, we have to accept the fact that the proposal is modest and low-key. Valitettavasti meidän on nyt hyväksyttävä se, että ehdotus on vaatimaton ja hillitty. standing on low groundthe low countries Low German
 • lowly
  us
  He muttered lowly.
 • moderateParliament is very moderate. Really. Parlamentti on hyvin vaatimaton, todellakin. The proportion of allowances that may be auctioned is moderate, very moderate, and the limit used to calculate the allowances allocated to the various operators is realistic. Kauppaan otettavien päästöoikeuksien osuus on ehkä vaatimaton, hyvin vaatimaton, ja useille toimijoille myönnettyjen päästöoikeuksien laskemisessa käytetyt raja-arvot ovat realistisia. moderate language
 • poor
  uk
  us
  It is also important in view of the fact that the previous Italian Presidency was so very poor. Se on tärkeää myös siksi, että edellinen, Italian puheenjohtajuuskausi oli tuloksiltaan erittäin vaatimaton. Families living off a single wage tend to have a very modest lifestyle, but they do not feel poor. Yhdellä palkalla elävien perheiden elintaso on usein hyvin vaatimaton, mutta ne eivät tunne itseään köyhiksi.We were so poor that we couldnt afford shoes
 • small-scale
 • unassumingTry to be like the flower, unassuming despite all its qualities'. Yritä tulla kukan kaltaiseksi, joka on vaatimaton kaikista sen hyvistä ominaisuuksista huolimatta."

Sanan vaatimaton määritelmät

Esimerkit

 • Olipa vaatimaton kaveri!
 • Vaikka joukkueen majapaikka oli melkoisen vaatimaton, pelisuoritus ei sellaiseksi jäänyt.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja