HoroskooppiTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotViihdeTietovisatReseptit

Sanan sanoa käännös suomi-espanja

 • decir
  Depende de lo que se quiera decir. Tämä riippuu siitä, mitä tahdomme sanoa. Lo voy a decir por ello en alemán. Sen vuoksi haluan nyt sanoa tämän saksaksi. Podríamos decir que ya lo hemos visto todo. Voimme sanoa kuulleemme kaiken.
 • balbucear
 • declarar
  Algunos podrían decir: id a por las victorias fáciles, pero yo no creo que se pueda declarar un triunfo por esa vía. Jotkut saattavat sanoa, että on mentävä siitä, missä aita on matalin, mutta minä en usko sellaiseen voittoon. Por último, quiero declarar mi plena conformidad con lo que ha dicho mi colega el Sr. Chanterie. Lopuksi haluan sanoa, että olen täysin samaa mieltä siitä, mitä kollega Chanterie sanoi. Me gustaría declarar de manera explícita que estamos ante una situación intolerable. Haluan sanoa suoraan, että tällainen tilanne on kestämätön.
 • distinguir
  Permítanme decir -tal vez en particular a la señora Plumb y al señor Ransdorf- que es preciso distinguir bien entre restos dos conceptos. Haluaisin sanoa - ehkä erityisesti Rovana Plumbille ja Miloslav Ransdorfille - että nämä ovat tärkeitä eroja.
 • emitir
  Sin embargo, es una señal que tenemos que emitir para que la opinión pública sepa que puede confiar en el Parlamento. Näin ollen ei myöskään ole järkevää sanoa, että emme voi arvostella komissiota näin kiivaasti, koska meillä on omiakin ongelmia. Señor Presidente, quería decir que ayer por la tarde me equivoqué al emitir mi voto sobre la cuestión de devolver a comisión el tema de los plátanos. Arvoisa puhemies, haluaisin sanoa, että eilen iltapäivällä erehdyin äänestämään väärin asiasta, joka koskee banaanimietinnön lähettämistä takaisin valiokuntaan. Sólo que es imposible emitir un juicio aisladamente de otros retos que se le presentan a la Unión Europea en la cuestión de la política económica y de su apoyo financiero. On kuitenkin mahdotonta sanoa mitään siitä erillään muista haasteista, joita Euroopan unioni kohtaa talouspolitiikan ja siihen tarvittavan rahallisen tuen alueilla.
 • hacer
  Pero permítanme hacer un comentario. Saanen sanoa vielä erään asian. Quisiera hacer dos reflexiones sobre esta cuestión. Haluan sanoa aiheesta kaksi asiaa.Lo único que podemos hacer es decir sí o no. Voimme vain sanoa kyllä tai ei.
 • mediar palabra
 • pronunciar
  No debería temer el pronunciar la palabra... Se ei saisi pelätä sanoa sanaa... Quisiera pronunciar algunas palabras sobre el contexto general. Haluaisin sanoa muutaman sanan laajemmista näkymistä. Luego, el mes que viene podemos pronunciarnos sobre lo que tenemos que hacer a largo plazo. Sitten voimme ensi kuussa sanoa mielipiteemme siitä, mitä meidän täytyy tehdä pitkällä aikavälillä.
 • se dice
  En inglés se dice: «the best and most sophisticated intelligence» . Siitä voin sanoa vain, että hän on oikeassa. Como se dice popularmente, 'hay que fastidiarse?. Sen kanssa on "vain elettävä", kuten on tapana sanoa. Ahora se dice: en realidad era para el CFO, pero no era para el CFO. Minun täytyy sanoa, etten missään nimessä pysty tyytymään tähän vastaukseen.

Sanan sanoa määritelmät

Esimerkit

 • Sano minulle, mikä sinun nimesi on.
 • Jotkut sanoivat Pekkaa aasiksi.
 • Naapurissa aasia sanottiin Pekaksi.
 • Se nimi ei sano minulle yhtään mitään.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja