BlogitVaihtoautotReseptitViihdeTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppi

Sanan kaunis käännös suomi-ranska

  • beau
    C'est tout en couleurs et ce n'est pas beau. Se on monivärinen, mutta se ei ole kaunis. "Quel beau paysage, quel paysage féerique !" ai-je pensé. "Mikä kaunis näkymä, aivan kuin sadusta," ajattelin itsekseni. C'était un très beau symbole, et je ne l'ai jamais oublié. Se oli hyvin kaunis symboli, enkä ole unohtanut sitä.
  • belleC’était une belle façon de présenter les choses. Se oli kaunis tapa esittää asiat. Quelle belle femme que Mme Roth-Behrendt ! Kuinka kaunis nainen jäsen Roth-Behrendt onkaan! Le CEC est pour le moment une belle coquille vide. Toistaiseksi eurooppalainen tutkintojen viitekehys on kaunis mutta tyhjä kuori.
  • gracieux
  • joli
    Ainsi qu'il en va de toute musique, celle-ci doit offrir une jolie mélodie et être bien orchestrée. Kuten kaiken musiikin, senkin pitää olla kaunis sävelmä ja kunnolla sovitettu. Cela contribuerait à rendre Strasbourg beaucoup plus attrayante, parce que c'est une jolie ville. Tämä tekisi Strasbourgista entistä houkuttelevamman, koska se on kaunis kaupunki. Toutefois, le spectacle des institutions européennes n' était pas joli et j' en suis fort déçue. Eurooppalaisten toimielinten näytelmä ei kuitenkaan ollut kaunis, ja olen erittäin pettynyt sen takia.

Esimerkit

  • Tähtitaivas on syksyllä kaunis.
  • Odotettavissa kaunista säätä koko maassa.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja