ReseptitViihdeTietovisatVaihtoautotHoroskooppiBlogitTV-ohjelmat

Sanan upea käännös suomi-ranska

  • fantastiqueLe programme MEDIA Mundus dont nous discutons aujourd'hui est une réponse fantastique. MEDIA Mundus -ohjelma, josta tänään keskustelemme, on upea vastaus. Néanmoins, chaque jour et chaque semaine, les travaux humanitaires accomplis jusqu’ici ont été fantastiques. Tarkasteltaessa tilannetta päivä- ja viikkokohtaisesti on todettava, että tähänastiset humanitaariset toimet ovat olleet upea saavutus.
  • magnifique
    Une tâche magnifique, mais difficile. Se on upea, mutta myös vaikea tehtävä. C'est un itinéraire magnifique, mais nous avons pu constater la sous-utilisation de ce canal pour le transport de marchandises. Reitti oli upea, mutta totesimme, että kanavaa käytetään aivan liian vähän tavarakuljetuksiin. Madame la Commissaire, à Hong Kong, en tant que parlementaires, nous avions une vue magnifique de la baie, mais nous devions utiliser des jumelles pour suivre les travaux de la conférence. Arvoisa komission jäsen, Hongkongissa meillä parlamentin jäsenillä oli upea näköala lahdelle, mutta jouduimme käyttämään kiikareita seurataksemme kokouksen työskentelyä.
  • glorieux
  • gracieux
  • somptueux
  • très beauLe résultat en a été un très beau rapport : l'Union européenne demande plus d'informations pour les retraités ; l'Union européenne veut consulter davantage les retraités. Tuloksena oli upea mietintö: Euroopan unioni vaatii eläkeläisten tiedottamisen parantamista; Euroopan unioni haluaa kuulla enemmän eläkeläisiä.

Sanan upea määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja