VaihtoautotTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitViihdeBlogit

Sanan kysymys käännös suomi-ruotsi

  • frågaen
    Vi känner till hur viktig denna fråga är.Me tiedämme, miten tärkeä tämä kysymys on. Detta är en central fråga och det är en politisk fråga.Tämä on keskeinen kysymys ja poliittinen kysymys. Det är en mycket viktig fråga.Tämä on erittäin tärkeä kysymys.
  • spörsmålettSlutligen är ett annat viktigt etiskt spörsmål frågan om givarens samtycke.Merkittävä eettinen kysymys on myös luovuttajan suostumus. Jag tror att det mellan betänkandet av Barros Moura och betänkandet av Bourlanges finns en avgörande skillnad som handlar om hur dessa två spörsmål utformas.Oleellinen kysymys herra Barros Mouran ja herra Bourlangesin mietintöjen välillä on mielestäni se, miten nämä kaksi kysymystä nivotaan yhteen. Samgåendet mellan hamburgerkedjan Burger King Worldwide och den kanadensiska restaurangkedjan Tim Hortons var fortfarande det stora spörsmålet.
  • spörjningen
  • tvivelettDetta är utan tvivel en viktig kärnfråga.Tämä on aivan ehdottomasti tärkeä ja keskeinen kysymys. Denna fråga är utan några tvivel mycket viktig i Castilla-León.Tämä kysymys on nyt epäilemättä erittäin tärkeä Kastilia-Leónissa. Den mest brådskande frågan är utan tvivel frågan om migrationsflödena.Kiireellisintä käsittelyä edellyttää epäilemättä kysymys muuttovirroista.

Sanan kysymys määritelmät

  • lause, jolla tiedustellaan jotakin ja johon odotetaan vastausta
  • ongelma, tapaus

Esimerkit

  • Kysymys on siitä, että mainitut olennaisilta osin virheellisiin tietoihin perustuvat ja oikeudellisesti hatarat perustelut osoittavat pikemminkin sen, että koko nimikirjalain kumoamishankkeen asialliset ja oikeudelliset perustelut eivät ole vakuuttavalla pohjalla. -- eduskunnan oikeuskanslerin lausunto 32/20/05
  • Kuriilien kysymys hiertää Venäjän ja Japanin välejä

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja