VaihtoautotJääkiekon MMReseptitBlogitTietovisatViihdeHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan paperi käännös suomi-ruotsi

  • papperett
    Man kan skriva vad som helst på ett papper, men ett papper hjälper oss inte.Voitte kirjoittaa paperille mitä haluatte, mutta tämä paperi ei auta meitä. Detta papper överskrider gränsen med fyra miljoner ecu.Tämä paperi ylittää rajan neljällä miljoonalla eculla. Vi känner alla till att krut och papper hade sitt ursprung i Asien och därefter fördes till Europa.Me kaikki tiedämme, että ruuti ja paperi keksittiin Aasiassa ja että ne kulkeutuivat sitten sieltä Eurooppaan.
  • dokumentett
    Jag måste säga att detta dokument inte är lämpat för ett politiskt beslutsfattande!Minun on todettava, että tämä paperi ei sovi poliittiseen päätöksentekoon! Herr ordförande! Sällan har ett direktivförslag lett till så många problem som det dokument som kommissionen nu har förelagt oss.Arvoisa puhemies, direktiiviluonnos on harvoin aiheuttanut sellaisia ongelmia kuin tämä paperi, jonka komissio nyt on esittänyt meille. Framgången med Nice utgörs kanske av det faktum, att föreliggande dokument existerar, och att det nu är de ansvarigas sak att på grundval av detta dokument åstadkomma en lämplig vidareutveckling.Nizzan menestys on ehkä se tosiasia, että kyseinen paperi on olemassa ja että kokouksesta vastuussa olevien asia on nyt huolehtia sopivasta jatkokehityksestä tämän paperin pohjalta.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja