BlogitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotHoroskooppiTietovisatReseptit

Sanan rauha käännös suomi-ruotsi

 • friden
  Profeten Muhammed, frid över hans minne, förklarade att de kristna var hans anhängare muslimernas bästa vänner.Profeetta Muhammed, rauha hänen sielulleen, julisti, että kristityistä tulisi hänen kannattajiensa eli muslimien parhaita ystäviä. Herr ordförande, representanter för rådet och kommissionen! I bibelboken Psaltaren säger konung David i den 122: a psalmen: Önsken Jerusalem frid .Arvoisa puhemies, arvoisat neuvoston ja komission edustajat, kuningas Daavid sanoo Raamatun psalmissa 122 Jerusalemista, että " olkoon rauha sinulla ja ystävilläsi" . Fred och frid på Balkan förutsätter en öppen dörr till Europa, en möjlighet också för Balkans folk till en europeisk identitet.Rauha Balkanilla edellyttää avointa ovea Eurooppaan ja myös Balkanin kansojen mahdollisuutta eurooppalaiseen identiteettiin.
 • freden
  Fred är något konkret, inte abstrakt.Rauha on konkreettista, ei abstraktia. Vi måste välja fred och inte krig.Meidän on valittava rauha, ei sotaa. Seger är inte samma sak som fred.Voitto ei ole sama kuin rauha.
 • harmonienTrots allt har vi ett gemensamt intresse av fred, harmoni och välstånd i Europa.Euroopan rauha, yhtenäisyys ja menestys ovat kuitenkin yhteinen etumme. Enligt mitt sätt att se så är det fred och harmoni, värdighet, ömsesidig respekt och rent spel utan avseende på ras, troslära, hudfärg eller ursprung.Tietääkseni se on rauha ja sopusointu, ihmisarvo, vastavuoroinen kunnioitus ja oikeudenmukaisuus, joka ei määräydy rodun, uskon, ihonvärin tai alkuperän mukaan. Den är helt klart mer: den är en speciell möjlighet att använda idrotten som ett budskap för att bygga en varaktig fred på global nivå och främja social harmoni.Se on taatusti muutakin: siinä tarjoutuu erityinen tilaisuus käyttää urheilua rauhansanomana ja saada aikaan aito ja kestävä rauha koko maailmaan sekä edistää sosiaalista yhtenäisyyttä.
 • lugnett
  Om vi lyckas att se till att man först och främst sluter fred, då kan alla de åtgärder som är nödvändiga för att hjälpa människorna där genomföras i lugn och ro.Jos onnistumme huolehtimaan siitä, että ensin ylipäänsä saadaan solmituksi rauha, sen jälkeen voidaan rauhassa toteuttaa kaikki ne toimet, jotka ovat tarpeen asukkaiden auttamiseksi. Det lugn som sedan dess har rått i hela landet gör att det finns hopp för att dessa människor inte längre kommer att orsaka någon skada.Koko maassa tämän tapahtuman jälkeen vallinnut rauha voi antaa toivoa siitä, että nämä ihmiset eivät enää aiheuta vahinkoa. I Kosovo har Ahtisaariplanen lyckats bli en idé som kan förverkligas bortom löftena och skänka lugn till regionen.Kosovossa Ahtisaaren suunnitelma onnistui, eikä se jää pelkiksi lupauksiksi, vaan suunnitelma voidaan todella toteuttaa, jolloin alueelle saadaan rauha.
 • roen
 • sinnesfriden
 • sinneslugnett
 • sinnesroen

Sanan rauha määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja