BlogitViihdeHoroskooppiTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatReseptit

Sanan halpa käännös suomi-saksa

  • billigAuch keine billige, wie dies im Bericht angedeutet worden ist. Se ei ole myöskään halpa, niin kuin mietinnössä annetaan ymmärtää. Billig bedeutet nicht immer gut und billig bedeutet auch nicht immer sicher. Halpa ei aina tarkoita hyvää eikä se tarkoita aina turvallista. In einigen Ländern hat billige Energie aus Wasserkraft die größte Bedeutung, in anderen preiswerte Kernenergie. Muutamassa maassa on avainasemassa halpa vesivoima, toisissa halpa atomivoima.
  • preiswert
    In einigen Ländern hat billige Energie aus Wasserkraft die größte Bedeutung, in anderen preiswerte Kernenergie. Muutamassa maassa on avainasemassa halpa vesivoima, toisissa halpa atomivoima. Doch sollten wir uns dessen bewusst sein, dass es ein preiswerter Kunststoff ist, der aus Salz und Erdgas hergestellt wird. On kuitenkin pidettävä mielessä, että se on suolasta ja maakaasusta valmistettu halpa muovi.
  • günstigDie Internetkriminalität hat jedoch stark zugenommen, und das Internet ist ein bevorzugtes Werkzeug krimineller Netzwerke geworden, da es leicht zugänglich, günstig und sehr mächtig ist. Rikollisuus internetissä on kuitenkin lisääntynyt ja internetistä on tullut rikollisten verkostojen suosima väline, koska se on helposti saatavilla, halpa ja erittäin tehokas.
  • preisgünstig

Sanan halpa määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

  • Tämä auto oli halpa, vaikka tällä ei olekaan ajettu kuin vasta 60 000 kilometriä.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja