Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan capable käännös englanti-suomi

 • kykenevä
  Euroopan unioni ei ole vain kykenevä muutokseen: se myös tarvitsee tätä muutosta kipeästi. The European Union is not only capable of reform: it yearns for reform. Tavoitteena oli talouskasvuun ja köyhyyden vähentämiseen kykenevä talous. That economy was to be capable of high economic growth rates and poverty reduction. Auschwitzin, ,kauhut osoittivat, minkälaiseen pahuuteen ihmiskunta on kykenevä. The horror of Auschwitz, the that demonstrated the worst that mankind is capable of.
 • kyvykäs
  Luxemburg oli puheenjohtajamaana kyvykäs, tehokas ja dynaaminen. Its presidency was capable, efficient, and dynamic. Hän oli myös hyvin kyvykäs ja tehokas. He was also very capable and effective. Olen erityisen tyytyväinen uuteen komission jäseneen, joka on todellakin erittäin kyvykäs. I welcome in particular our new Commissioner, who is very capable indeed.
 • osaava
  Tulevaisuuden komission on oltava itsenäinen, pysyvä ja osaava julkinen palvelulaitos, joka aina soveltaa käytäntöön selontekovelvollisuuden, tehokkuuden ja avoimuuden periaatteita. The Commission of the future must be an independent, permanent and capable public service that puts the principles of accountability, efficiency and transparency to work at all times.
 • pätevä
  Hän on erittäin pätevä eurooppalainen, ja olen varma, että valmistelukunta saa aikaan edistystä hänen johdollaan. He is a very capable European and I am sure in his hands that the Convention can make progress. Valiokunta (johon itsekin kuuluin) teki hyvää työtä, ja sen esittelijä M. G. Schmid oli erityisen pätevä. Our committee (of which I was a member) did sterling work and Mr Gerhard Schmid, its rapporteur, proved highly capable. Tunnen kuitenkin, että te olette pätevä ja kykenevä ja vaarallinen, ja olen vakuuttunut, että tarkoituksenanne on tukahduttaa vähitellen eurooppalainen demokratia ja Euroopan kansallisvaltiot. I sense, though, that you are competent and capable and dangerous, and I have no doubt that it is your intention to be the quiet assassin of European democracy and of the European nation states.
 • pystyvä
  Siksi hän on niin pystyvä mies - tulkoon tämäkin tässä sentään mainituksi! That is why he is such a capable man - let us say that quite plainly here!
 • taitava
  Hän on todellakin määrätietoinen ja taitava nainen, josta tulee loistava esimerkki kehitysyhteistyövaliokunnalle. She is truly a determined and capable woman who will be an excellent point of reference for the Committee on Development.

Sanan capable määritelmät

Esimerkit

 • She is capable and efficient
 • He does not need help; he is capable of eating on his own
 • As everyone knew, he was capable of violence when roused
 • That fact is not capable of proof
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja