VaihtoautotHoroskooppiViihdeBlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan capable käännös englanti-suomi

  • kykeneväEuroopan unioni ei ole vain kykenevä muutokseen: se myös tarvitsee tätä muutosta kipeästi. The European Union is not only capable of reform: it yearns for reform. Tavoitteena oli talouskasvuun ja köyhyyden vähentämiseen kykenevä talous. That economy was to be capable of high economic growth rates and poverty reduction. Auschwitzin, ,kauhut osoittivat, minkälaiseen pahuuteen ihmiskunta on kykenevä. The horror of Auschwitz, the that demonstrated the worst that mankind is capable of.
  • kyvykäsLuxemburg oli puheenjohtajamaana kyvykäs, tehokas ja dynaaminen. Its presidency was capable, efficient, and dynamic. Hän oli myös hyvin kyvykäs ja tehokas. He was also very capable and effective. Olen erityisen tyytyväinen uuteen komission jäseneen, joka on todellakin erittäin kyvykäs. I welcome in particular our new Commissioner, who is very capable indeed.
  • pystyväSiksi hän on niin pystyvä mies - tulkoon tämäkin tässä sentään mainituksi! That is why he is such a capable man - let us say that quite plainly here!
  • taitavaHän on todellakin määrätietoinen ja taitava nainen, josta tulee loistava esimerkki kehitysyhteistyövaliokunnalle. She is truly a determined and capable woman who will be an excellent point of reference for the Committee on Development.

Sanan capable määritelmät

Esimerkit

  • She is capable and efficient
  • He does not need help; he is capable of eating on his own
  • As everyone knew, he was capable of violence when roused
  • That fact is not capable of proof

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja