ReseptitViihdeVaihtoautotBlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan careful käännös englanti-suomi

 • varovainen
  Kysymyksen suhteen on oltava varovainen. We have to be careful about that. Minä olisin tässä asiassa hyvin varovainen. I would be very careful about this. Elintarvikkeiden kanssa ei voi koskaan olla liian varovainen. One cannot be careful enough with food.
 • huolellinen
  Huolellinen ja suopea asenne on tässä yhteydessä toivottava. A careful and generous stance is a welcome bonus in this respect. Tulevan energiapolitiikan kehittämisen huolellinen harkitseminen on olennaista. Careful thought on the development of future energy policies is essential. Huolellinen hoito voi vähentää laittomasti ja kestämättömästi tuotua puutavaraa. Careful management can bring down illegal and unsustainably imported timber.
 • perusteellinen
  Olen pannut tarkasti merkille Udo Bullmannin kommentit, joissa kehotetaan tekemään perusteellinen mikrotalous- ja makrotaloustutkimus. I have taken careful note of Mr Bullmann's comments urging us to conduct thorough micro-economic and macro-economic studies. Tilanteen selvittämisessä on lähdettävä perusteellisesta uudelleenarvioinnista.
 • tarkka
  Kuinka tarkka Mariann Fischer Boelin on oltava, jos hän mielii välttää väärät päätökset? How careful must Mrs Fischer Boel be if she is not to take the wrong decisions? Molemmat ovat tärkeitä tietenkin tärkeitä asioita, ja niiden välille on luotava tarkka tasapaino. Both are important, of course, and a careful balance needs to be struck between them. Näihin alueisiin on epäilemättä syytä kiinnittää paljon huomiota ja tehdä tarkka ero niiden välillä. Undoubtedly we need to take a keen interest in these territories and distinguish them carefully.

Sanan careful määritelmät

Esimerkit

 • He was a slow and careful driver.
 • They made a careful search of the crime scene.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja