Nauris.fiTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitTietovisatVaihtoautotReseptit

Sanan characterise käännös englanti-suomi

 • karakterisoida
 • kuvailla
  Arvoisa puhemies, muiden muassa komission jäsen Patten on todennut, etteivät EU:n ja Venäjän väliset suhteet ole aina olleet ihanteelliset, ja juuri nyt niitä voitaisiin kuvailla kireiksi.Mr President, quite a few people, including Mr Patten, have said that EU-Russia relations have not always been ideal, and right now can probably be characterised as being quite strained. Kuvailisitko hiukan näkemääsi?Kameran saatuaan monet kuvailevat harrastuksenaan.
 • luonnehtia
  Mikään muu ominaisuus ei voi luonnehtia ihmisyyttä paremmin kuin juuri kyky ajatella. Nothing characterises human beings as much as the ability to think. Arvoisa puhemies, samoin kuin edellisinä vuosina, tätäkin keskustelua leimaa kaksi asiaa, joita voisimme luonnehtia sille tyypillisiksi. Mr President, as in previous years, this debate is characterised by two elements which we could describe as endemic. Arvioni Irakin humanitaarisesta tilanteesta on se, että sitä ei voida luonnehtia humanitaariseksi katastrofiksi. My assessment of the humanitarian situation in Iraq is that it cannot be characterised as a humanitarian catastrophe.
 • luonteenomaista
  Euroopalle on luonteenomaista alueellinen moninaisuus. Europe is characterised by great territorial diversity. Tälle päätöslauselmalle on luonteenomaista järjettömyys ja tekopyhyys. This resolution is characterised by its absurdity and its hypocrisy. EU: n organisaatiolle pitää olla luonteenomaista sekä loukkaamattomuus että avoimuus. The EU organisation must be characterised by both integrity and openness.
 • tunnusomaista
  Valloitukselle oli tunnusomaista pelko ja siirtomaavallalle häpeällisyys. Fear characterised the conquest, and indignation characterised colonisation. Nykyaikaiselle raaka-ainepolitiikalle on oltava tunnusomaista kumppanuus. A modern raw materials policy must be characterised by partnership. Euroopan unionin audiovisuaaliselle maisemalle on tunnusomaista kaksoisjärjestelmä. The EU audiovisual landscape is characterised by what is described as a 'dual system'.

Sanan characterise määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja