ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiNauris.fiTietovisat

Sanan conventional käännös englanti-suomi

 • tavanomainen
  Talousarvio on pikemminkin tavanomainen. It is rather a conventional budget. Miksi kestävä energia on kalliimpaa kuin tavanomainen energia? Why is sustainable energy more expensive than conventional energy? Toinen mahdollisuus on potilaiden tavanomainen liikkuvuus, jota enimmäkseen käsittelemme. Secondly, there is patient mobility in the conventional sense, which we are mostly talking about.
 • konventionaalinen
  Sotaa on toistaiseksi käyty konventionaalisin asein eikä kemiallisia tai biologisia aseita ole käytetty.Voi luoja, että sinä olet konventionaalinen!
 • tavallinen
  EFSA arvioi huhtikuussa 2004, että MON 863 -maissi on yhtä turvallista kuin tavallinen maissi. In April 2004, EFSA assessed MON 863 maize to be just as safe as conventional maize. Google Books -hanke saattaa kirjat huomattavasti laajemman lukijakunnan ulottuville kuin tavallinen kirjasto. The Google Books Project makes books available to a far wider readership than a conventional library would. Otan sen tavallisen.
 • normaali
 • perinteinen
  Joissakin valtioissa perinteinen ja muu kuin perinteinen lääketiede integroidaan yksinkertaisesti. In some countries, conventional and non-conventional medicine are simply being integrated. Olen itse niin kutsuttu perinteinen lääkäri. I am myself a so-called conventional medical practitioner. Arvoisa puhemies, arvoisat naiset ja herrat! Jo tuhansia vuosia kolikot ovat olleet perinteinen maksuväline. Mr President, ladies and gentlemen, for thousands of years coins have been our conventional means of payment.
 • sovinnainen
  Meille esitelty Eurooppa 2020 -strategia on näin ollen meidän mielestämme hyvin sovinnainen ja teknokraattinen. Siitä puuttuu poliittinen näkemys. The 2020 strategy being presented to us is therefore, in our view, characterised by a highly conventional and technocratic approach; it lacks political vision. Onko liikaa vaadittu, että sovinnaisia tapoja noudatetaan?Sovinnaisesta ihmisestä moinen on kyllä paheksuttavaa.
 • tapojen mukainen
 • tavaksi tullut
 • totunnainen

Sanan conventional määritelmät

Esimerkit

 • They wear conventional clothes, eat conventional food, and keep conventional hours
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja