ReseptitTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiBlogitVaihtoautotViihde

Sanan commonplace käännös englanti-suomi

  • tavanomainenTavanomaiset tervehdykset vaihdettiin päivittäin.
  • arkipäiväinenAidsista on kuitenkin tullut arkipäiväinen ilmiö. AIDS has become commonplace, however. Sanasta on tullut tavallinen, arkipäiväinen termi, mikä osoittaa, että tilanne ja asenteet ovat tosiaan muuttumassa. The word has become commonplace, an everyday term, which proves that things are indeed changing, that mindsets are changing. Jos tällaisten antibioottien käytöstä tulee arkipäiväinen asia, antibiootteja vastaan saatetaan tulla vastustuskykyisiksi, ja se olisi epätoivottavaa ja vaarallista ihmisten terveyden kannalta. If the use of these antibiotics becomes commonplace, there is a risk that resistance to antibiotics will develop, and this would be undesirable and dangerous to human health.
  • arkipäiväisyys
  • kliseeMaassamme Espanjassa on jo klisee puhua siitä, miten kauan julkisilta laitoksilta kestää täyttää maksusitoumuksensa yrityksille, erityisesti rakennusurakoita tekeville toimittajayrityksille. In our country, Spain, it is commonplace to talk about the lengthy period of time that it takes for the authorities to pay companies, particularly those awarded public works contracts.
  • latteusArvoisa puhemies, kuten te kaikki tiedätte, parlamentissa on vakiintumassa käytäntö aloittaa puheenvuoro ilmaisulla, josta on tullut latteus, koska se on toistettu niin usein. Madam President, as you all know, it is becoming the norm in this Parliament to start speeches with a phrase which, as a result of being repeated so often, has become a commonplace.
  • tavallinenSanasta on tullut tavallinen, arkipäiväinen termi, mikä osoittaa, että tilanne ja asenteet ovat tosiaan muuttumassa. The word has become commonplace, an everyday term, which proves that things are indeed changing, that mindsets are changing. Otan sen tavallisen.

Sanan commonplace määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja