ViihdeVaihtoautotHoroskooppiTietovisatBlogitReseptitTV-ohjelmat

Sanan converse käännös englanti-suomi

 • käänteinen lause
 • käänteinen väite
 • käänteislause
 • keskustella
  Olen toisaalta sitä mieltä, että meidän on vihdoin alettava keskustella energiatoimitusten varmistamisesta. Conversely, I believe that it is high time that negotiations were opened on energy security. Omalla isälläni on vaikeuksia keskustella pienen poikani kanssa tehdastyössä saamansa kuulon aleneman vuoksi. My own father finds it difficult to converse with my infant son because of industrially-induced hearing loss. Minun ääneni sitä vastoin heijasti sitä, kuinka tärkeää on keskustella tämän kansalaisia varten luotavan vapauden, turvallisuuden ja oikeuden alueen tarpeista. Conversely, my vote reflected the importance of discussing the needs of this area of freedom, security and justice serving the citizen.
 • päinvastainen
  Katson, että myös päinvastainen esimerkki on pätevä: kun englantilainen tai irlantilainen tekee rikoksen kotimaassani, hänet pitäisi voida lähettää takaisin. I believe that the converse example is also valid: when an Englishman or Irishman commits a crime in my country, it should be possible to send him back.
 • puhua
  Matti on lupautunut puhumaan illan juhlassa.Hän puhuu ensimmäistä kertaa tuleville kannattajilleenMe puhuimme ainakin tunnin
 • seurustella

Sanan converse määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja