Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan definite käännös englanti-suomi

 • määräinen
  Ruotsin kielen substantiivin määräinen ja epämääräinen muoto yleensä poikkeavat toisistaan.
 • määrätty
  Jotta pääsisimme tasa-painoon, tarvitaan konkreettinen toimintasuunnitelma, jossa on määrätty aikataulu. If we are to achieve a balance, a concrete action plan with a definite timetable is required. Täällä on mainittu useita aiheita, joista ei todellakaan ole määrätty puitesopimuksessa ja joita varten ovat muut foorumit. Many topics were mentioned that were definitely not provided for in the framework agreement and for which there are other forums. Nyt meillä on määrätty ajanjakso, jonka aikana jäsenvaltioiden on hyväksyttävä tarvittavat toimenpiteet eurooppalaisen elokuvaperinnön säilyttämisen takaamiseksi. There is now a definite time period within which Member States have to adopt the necessary measures to ensure the preservation of the European film heritage.
 • varma
  Oletteko aivan varma, että se on kaikkein turvallisin menetelmä? Are you definitely sure this is the safest method? Olenkin varma, että saavutetulla kompromissilla voidaan taata Euroopan unionin kilpailukyky muun maailman kanssa. This is why I am confident that the compromise reached will definitely guarantee that Europe can compete with the rest of the world. Vastaukseni on ehdottomasti myönteinen, sillä olen täysin varma siitä, että aidosti vakuuttava näkemys Ukrainan EU-jäsenyydestä auttaisi asiaa. My answer to this is a definite ‘yes’, I am absolutely sure that a genuinely convincing prospect of EU membership for Ukraine would help.
 • rajattu
 • definiitti
 • ehdoton
  Niiden vastaus oli ehdoton "ei". The response was a definite 'no'. Tällä kiellolla oli ehdoton määräaika - vuosi 1998. This ban had a definite deadline - 1998. Siten vastaukseni on ehdoton "kyllä". Therefore, my answer is a definite 'yes'.
 • selvä
  Se on myös hyvin selvä poliittinen kysymys. It is also a very definite political matter. Irlannin äänestystulos on selvä ääni Euroopan puolesta. The Irish vote is a definite vote in favour of Europe. Tutkijoiden joukkolähdöstä on vuosien mittaan tulossa selvä suuntaus. This exodus of researchers, year on year, is becoming a definite trend.
 • täsmällinen
  Tämä on niin täsmällinen tavoite, ettei yksikään kollegoistanne, valtionpäämiehistä voi peräytyä siitä ilman pahaa arvovaltatappiota. That is so definite that none of your fellow Heads of Government can go back on it without suffering a really serious loss of face.

Sanan definite määritelmät

Esimerkit

 • definite dimensions; a definite measure; a definite period or interval
 • definite knowledge
 • the definite article
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja