BlogitTietovisatHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotReseptit

Sanan depend käännös englanti-suomi

 • riippua
  Kiinni pitämisen täytyy riippua asiasta. This should depend on the dossier. Demokratia ei kuitenkaan voi riippua vain rahoituksesta. After all, democracy cannot be dependent on funding alone. Se voi riippua koulutuksesta tai kokemuksesta, mutta ei missään tapauksessa sukupuolesta. It may depend on education and experience, but under no circumstances on gender.
 • johtua
  Kaikki johtui väärinkäsityksestä.Nuotiopaikalle vievä polku johtuu pitkin lammen rantaa.Sähkö johtuu hyvin maaperään kosteaan maahan laitetussa maadoitusjohtimessa.
 • luottaa
  Tältä osin Euroopan kansalaiset voivat luottaa parlamenttiin. In this respect, Europe’s citizens can depend on this House. Me emme halua luottaa aina Yhdysvaltoihin ja sen väliintuloon. Nor do we want to be constantly dependent on U.S. intervention. Toinen periaate on, että me emme voi luottaa sokeasti monopolin hyväntahtoisuuteen. Our second principle is that we cannot be dependent on the goodwill of a monopoly.
 • olla riippuvainen
  Se ei saa kuitenkaan olla riippuvainen tästä seikasta. That cannot be what it is dependent on, though. Vähimmäistulon pitäisi olla yleinen oikeus eikä se saisi olla riippuvainen suoritettujen maksujen määrästä. A minimum income should be a universal right, and not depend on contributions made. Maailman maatalous ei saa olla riippuvainen joistakin monikansallisista siemenviljan tuottajista. World farming should not be dependent on a few multinational seed producers.
 • roikkua
  Tien päällä roikkunut sähkölinja on saatu korjattua.Suomalaista riepoo puhelimessa roikkuminen (Yle.fiTuo ehdotus on roikkunut listalla jo lähes kaksi vuotta.
 • turvautua
  Olen kuitenkin valmis harkitsemaan mahdollisuutta turvautua näihin toimenpiteisiin riippuen markkinoiden kehityksestä. However, I am willing to consider the possibility of resorting to these measures depending on how the markets evolve. Jos muilla jäsenvaltioilla on ylimitoitettu kalastuslaivasto perinteisille kalastusvyöhykkeilleen, niiden pitäisi ratkaista ongelma itse, eikä turvautua EU:hun löytääkseen lisää vesiä ryöstettäväksi. If other Member States have too many boats to fish their own traditional fishing waters they should address this issue themselves - and not depend upon the EU to find more waters for them to plunder. Hän turvautui oikeusaputoimistoon riita-asiassaan.

Sanan depend määritelmät

 • To be contingent or conditioned; to have something as a necessary condition; to hinge on
 • To trust; to have confidence; to rely
 • To hang down; to be sustained by being fastened or attached to something above
 • To be pending; to be undetermined or undecided

Esimerkit

 • We would like to go skiing, but it depends on the amount of snow
 • we should all be able to depend on the word or assurance of our friends
 • we depend on the mailman to come at the usual time
 • a cause depending in court

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja