ViihdeVaihtoautotHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan luottaa käännös suomi-englanti

 • trust
  us
  We must be able to trust them. Meidän on voitava luottaa heihin. Can we really not trust the Irish? Emmekö tosiaan voi luottaa irlantilaisiin? Please trust me to remain objective. Voitte luottaa siihen, että pysyn objektiivisena.
 • count onCan we count on your attendance? Voimmeko luottaa siihen, että olette paikalla? You can count on us, Mr President. Arvoisa presidentti, voitte luottaa meihin. I am counting on you just as you can count on me. Luotan teihin, ja myös te voitte luottaa minuun.
 • confideWe need to have confidence in Europe. EU:n toimintaan on voitava luottaa. They have the greater confidence of the people. Paikallinen väestö luottaa niihin enemmän. Poland has confidence in the European institutions. Puola luottaa EU:n toimielimiin.
 • depend
  us
  In this respect, Europe’s citizens can depend on this House. Tältä osin Euroopan kansalaiset voivat luottaa parlamenttiin. Nor do we want to be constantly dependent on U.S. intervention. Me emme halua luottaa aina Yhdysvaltoihin ja sen väliintuloon. Our second principle is that we cannot be dependent on the goodwill of a monopoly. Toinen periaate on, että me emme voi luottaa sokeasti monopolin hyväntahtoisuuteen.
 • draw
  us
  The only conclusion we can draw is that it is hard luck for anyone who relies on development pledges! Tästä voidaan päätellä ainoastaan, että huonosti käy, jos luottaa kehitysapua koskeviin lupauksiin. If the Italian Presidency manages to draw up concrete European policy in all these areas, you will be able to count on our support. Jos puheenjohtajavaltio Italia onnistuu laatimaan käytännön eurooppalaista politiikkaa kaikilla näillä aloilla, voitte luottaa tukeemme. This can be done in various ways, but we must also admit that we can no longer rely on drawing a pension soon after we reach the age of 60. Tämä voidaan toteuttaa eri tavoin, mutta meidän on myös myönnettävä, että emme voi enää luottaa siihen, että saamme eläkettä heti, kun olemme täyttäneet 60 vuotta.
 • rely
  us
  You can rely on our cooperation. Voitte luottaa yhteistyöhömme. I know I can rely on everyone here. Tiedän, että voin luottaa jokaiseen täällä olevaan. They will now see who they can rely on. Nyt nähdään, keneen voidaan luottaa.

Sanan luottaa määritelmät

Esimerkit

 • Minä luotan sinuun.
 • En luota suhun!
 • Luotan omaan kokemukseeni enkä muiden mielipiteisiin.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja