TV-ohjelmatBlogitReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatViihde

Sanan luottaa käännös suomi-englanti

 • trust
  us
  We must be able to trust them. Meidän on voitava luottaa heihin. Surely, rather than quality marks and gestures like this, we should be trusting the market, we should trust the consumers and we should trust the people. Laatumerkkien ja poliittisten eleiden sijaan meidän tulisi luottaa markkinoihin, meidän tulisi luottaa kuluttajiin ja meidän tulisi luottaa ihmisiin. Can we really not trust the Irish? Emmekö tosiaan voi luottaa irlantilaisiin?
 • count on
  I am counting on you just as you can count on me. Luotan teihin, ja myös te voitte luottaa minuun. Once again we say: you can count on us to defend human rights, but do not count on us for exercises in hypocrisy. Sanomme jälleen kerran: voitte luottaa meihin ihmisoikeuksien puolustamisessa, mutta ette voi luottaa meihin tekopyhyyden harjoittamisessa. You can count on us, Mr President. Arvoisa presidentti, voitte luottaa meihin.
 • confide
  We need to have confidence in Europe. EU:n toimintaan on voitava luottaa. A European TLD, therefore, should be synonymous with a zone of e-confidence. Eurooppalaisen aluetunnuksen tulisi merkitä samaa kuin että .eu-aluetunnuksen alueella kuluttajat voivat luottaa kauppiaisiin. They have the greater confidence of the people. Paikallinen väestö luottaa niihin enemmän.
 • depend
  us
  Our second principle is that we cannot be dependent on the goodwill of a monopoly. Toinen periaate on, että me emme voi luottaa sokeasti monopolin hyväntahtoisuuteen. The adoption of the fund will send out a clear political signal that the EU depends on its citizens. Rahaston hyväksymisellä välitetään selkeä poliittinen viesti siitä, että EU luottaa kansalaisiinsa. In this respect, Europe’s citizens can depend on this House. Tältä osin Euroopan kansalaiset voivat luottaa parlamenttiin.
 • draw
  us
  The only conclusion we can draw is that it is hard luck for anyone who relies on development pledges! Tästä voidaan päätellä ainoastaan, että huonosti käy, jos luottaa kehitysapua koskeviin lupauksiin. If the Italian Presidency manages to draw up concrete European policy in all these areas, you will be able to count on our support. Jos puheenjohtajavaltio Italia onnistuu laatimaan käytännön eurooppalaista politiikkaa kaikilla näillä aloilla, voitte luottaa tukeemme. This can be done in various ways, but we must also admit that we can no longer rely on drawing a pension soon after we reach the age of 60. Tämä voidaan toteuttaa eri tavoin, mutta meidän on myös myönnettävä, että emme voi enää luottaa siihen, että saamme eläkettä heti, kun olemme täyttäneet 60 vuotta.
 • rely
  us
  Of course, I knew I would be able to rely on you entirely in this matter, just as you can rely on me entirely. Minä tietenkin tiesin, että voin luottaa teihin täysin tämän asian osalta, aivan kuten tekin voitte luottaa minuun täysin. You can rely on our cooperation. Voitte luottaa yhteistyöhömme. I know I can rely on everyone here. Tiedän, että voin luottaa jokaiseen täällä olevaan.

Sanan luottaa määritelmät

Esimerkit

 • Minä luotan sinuun.
 • En luota suhun!
 • Luotan omaan kokemukseeni enkä muiden mielipiteisiin.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja