HoroskooppiReseptitVaihtoautotBlogitViihdeTV-ohjelmatTietovisat

Sanan intent käännös englanti-suomi

 • keskittynyt
  Olen keskittynyt nimenomaan demokraattiseen kulkusuuntaan. It is a democratic course which I am intent upon.
 • aikomus
  Toivottavasti aikomus toteutuu myös käytännössä. I hope that this declaration of intent will also be followed by action. Siitä huolimatta aikomus on hyvä ja sitä pitää kehua. Nevertheless, the intention is good and should be applauded. Loppujen lopuksi tulos merkitsee enemmän kuin aikomus. In the end it is the result that counts more than the intention.
 • määrätietoinen
  Neuvosto ilmaisi siten aikomuksensa luoda määrätietoinen, pitkäaikainen ja yhdennetty lähestymistapa näitä kutakin kolmea naapurimaata varten. Thus, the Council stated its intention to create an ambitious, long-term and integrated approach for each of these three neighbouring countries.
 • tarkoitus
  Se ei ole koskaan ollut tarkoitus. That has never been the intention. Tämä ei ollut Dohan kokouksen tarkoitus. That was not the intention at Doha. Tämä ei todellakaan ole tarkoitus. That is certainly not the intention.
 • vakaa
  Equalin on oltava nimensä veroinen, ja tämä on vakaa aikomukseni. EQUAL should live up to its name, and this is my firm intention. Viittaan sanalla "vakaa" tosiseikkoihin ja todellisiin uudistustoimiin enkä aikomuksiin. The word ‘solid’ refers to facts and actual steps of reform rather than intentions. Voimme vain toivoa, että valtionpäämiehellä on vakaa aikomus löytää syylliset ja rangaista heitä. We can only hope that the Head of State has serious intentions to find and punish the perpetrators.

Sanan intent määritelmät

Esimerkit

 • a mind intent on self-improvement

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja