TietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitViihdeVaihtoautotReseptit

Sanan monitor käännös englanti-suomi

 • monitori
  Vartija tuijotti valvontamonitoria silmä kovana.Varsinkin laulu ja kosketinsoittimet täytyy kuulua monitoreista riittävästi koska niiden lavaääni on yleensä heikoin. [http://media.stadia.fi/~karva/ohjeet/lavakartta/]Voit liittää tähän tietokoneeseen kaksi monitoria yhtä aikaa.
 • näyttö
  – Arvoisa puhemies, näyttö antaa edelleen väärää tietoa. – Mr President, the monitor is still giving the wrong information. Tietokoneessani on suuri ja tarkka näyttö.ei näyttöä rikoksesta
 • tarkkailija
  Aikomuksena on, että tarkkailija seuraisi oppositiojohtaja Hailu Shawelin ja muidenkin oikeudenkäyntejä ja antaisi niistä selvityksen Addis Abebassa oleville EU:n edustajille. The intention is that an observer should monitor the trial of the opposition leader Hailu Shawel and other persons and report back to the EU representatives in Addis Ababa.
 • tarkkailla
  EU ei voi tarkkailla koko maailmaa. The EU cannot monitor the whole world. Komissio aikoo tarkkailla valppaasti jäsenmaissa tehtyjä havaintoja. The Commission intends monitoring closely the experiments under way in the Member States. Ydinvoimalaitostilannetta voidaan täten tarkkailla jatkuvasti. In this way, the situation with regard to nuclear power plants can be monitored continuously.
 • valvoa
  Sitä pitäisi valvoa jatkuvasti. This should be continually monitored. Minun tapauksessani "tarjota" tarkoittaa verbiä "valvoa" tai "hoitaa". In my intention, 'provide' is a verb 'monitor' or 'run'. Mutta me haluamme kyllä valvoa jokaista avaintoimintakokonaisuutta. But we do want to monitor each key action.
 • järjestäjä
 • näyttölaite
 • näyttöpääte
 • vahtia
 • valvoja
  Yhteisön oikeuden soveltamisen valvonta on komission tehtävä, koska se on "perussopimusten valvoja". The monitoring of the application of Community law falls to the Commission, as ‘guardian of the Treaties’. Toivon, että komissio ryhtyy vastatoimiin ja puuttuu tilanteeseen, jossa on sekä tuomari että tuomittava ja sekä valvoja että valvottava. I hope the Commission is going to act in response and put its finger on a situation in which we find both judge and judged, monitor and monitored. Aina, kun kansalaiset ovat tekemisissä suurten hallinnollisten yksikköjen kanssa, riippumaton, suoraviivainen ja ennen kaikkea vapaa ulkoinen valvoja on välttämätön. Whenever people have dealings with large administrative units, an independent, straightforward and, above all, free external monitor is indispensable.

Sanan monitor määritelmät

 • Any of several publications e.g. the "Christian Science Monitor

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja