BlogitReseptitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiNauris.fi

Sanan prolonged käännös englanti-suomi

 • pitkällinen
  On erittäin suuri vaara, että konfliktista tulee todella kallis ja pitkällinen.The risk of an extremely costly, prolonged conflict is clear. Kohtaamamme ongelmat johtuvat osin myös siitä, että autoritaarisen yhteiskuntajärjestyksen alasajoprosessi on erittäin vaikea, työläs ja pitkällinen. We also have problems in part because the process of coming out of authoritarianism is very difficult, arduous and prolonged.
 • pitkitetty
 • pitkittynyt
  Sitä kuitenkin uhkaa pitkittynyt epävarmuus, joka uhkaa ehdyttää rahoituksen ja jarruttaa investointeja. But this is being threatened by the prolonged uncertainly which risks drying up funding and stalling investments. Valitettavasti sen tilanne ei ole parantunut, ja pitkittynyt sisällissota on jatkunut laantumattomana. Unfortunately, the situation there has not improved and the prolonged destructive civil war has carried on unabated. Konflikti on pitkittynyt, koska se on osa niin kutsuttua sosiaalista perintöä, ja se saattaa jatkua vielä kauan. This conflict is being prolonged due to the fact that it is part of a so-called social legacy, and may last for a long time yet.
 • ainainen
 • hidas
  Saunalahden mokkula on hidas lähes missä tahansa.Matti on ajatustoiminnoiltaan hidas.
 • jatkuva
  Toiset väittävät, että kauan jatkuva pienen lääkeannoksen käyttö kuormittaa immuunijärjestelmää ja estää sitä siten huolehtimasta muusta, mikä saattaa vahingoittaa terveyttä vakavasti. Some maintain that prolonged low doses divert the immune system so that it is unable to deal with anything else, which is a serious threat to health.
 • pitkä
  Meillä on ollut pitkä keskustelu tästä asiasta. We had a very prolonged discussion on this subject. Tätä edelsi pitkä kuivuus, joka heikensi maaperän kykyä imeä sadetta. It was preceded by a prolonged drought, which reduced the capacity of the soil to absorb the rain. Ylitimme pitkän sillan.
 • pitkäaikainen
  Miksi ei ilmoiteta, että matkapuhelimen pitkäaikainen käyttö saattaa olla vaarallista aivosoluille? Why not inform people that prolonged use of mobile phones could damage their brain cells? Onko tuo ainutlaatuinen ja pitkäaikainen poliittinen ja kulttuurinen saavutus tuomittu vaipumaan unohduksiin? Is that extraordinary, prolonged political and cultural effort destined to end up in oblivion? Kokeet ovat osoittaneet ainoastaan, että pitkäaikainen altistuminen voimakkaille taajuuksille saattaa aiheuttaa oireita. Experiments have proved only that prolonged exposure to high frequencies may cause pathologies.
 • sitkeä
  Liha on sitkeää.Onpa sitkeä tahra paidassa!Onpa sitkeä tyyppi!

Sanan prolonged määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja