HoroskooppiViihdeReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogit

Sanan prolonged käännös englanti-suomi

  • pitkällinenOn erittäin suuri vaara, että konfliktista tulee todella kallis ja pitkällinen.The risk of an extremely costly, prolonged conflict is clear. Kohtaamamme ongelmat johtuvat osin myös siitä, että autoritaarisen yhteiskuntajärjestyksen alasajoprosessi on erittäin vaikea, työläs ja pitkällinen. We also have problems in part because the process of coming out of authoritarianism is very difficult, arduous and prolonged.
  • pitkitetty
  • pitkittynytSitä kuitenkin uhkaa pitkittynyt epävarmuus, joka uhkaa ehdyttää rahoituksen ja jarruttaa investointeja. But this is being threatened by the prolonged uncertainly which risks drying up funding and stalling investments. Valitettavasti sen tilanne ei ole parantunut, ja pitkittynyt sisällissota on jatkunut laantumattomana. Unfortunately, the situation there has not improved and the prolonged destructive civil war has carried on unabated. Konflikti on pitkittynyt, koska se on osa niin kutsuttua sosiaalista perintöä, ja se saattaa jatkua vielä kauan. This conflict is being prolonged due to the fact that it is part of a so-called social legacy, and may last for a long time yet.

Sanan prolonged määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja