TV-ohjelmatNauris.fiVaihtoautotHoroskooppiBlogitReseptitTietovisat

Sanan rather käännös englanti-suomi

 • aika
  Se on minusta aika yllättävää. I am rather surprised by this. Mielestäni tällainen ajattelu on aika kaukaa haettu. I find that rather far-fetched. Tosiaankin, koko tämä juttu on aika älytön! This is all rather stupid, really!
 • pikemminkin
  Ne kuulostavat pikemminkin uhkaukselta. It sounds rather like a threat. Tilanne on pikemminkin päinvastoin. Rather, the opposite is the case. Sen sijaan se on pikemminkin starttipistoolin pamaus. Rather, it is the starting pistol.
 • jotakuinkin
 • koko
  Tosiaankin, koko tämä juttu on aika älytön! This is all rather stupid, really! Koko asia on kuitenkin jokseenkin masentava. However, the whole thing is rather depressing. Luemme ja kuulemme koko ajan varsin vaarallisia huhuja. We are reading and hearing rumours that are rather dangerous.
 • melko
  Tämä tuntuu melko pitkältä ajalta. That seems rather a long way off. Aloitamme näin melko murheellisen tarinan. Here we begin a rather sorry story. Meidän olisi pitänyt olla melko paljon tiukempia. We should have been rather stricter.
 • mieluummin
  Mieluummin sitoumuksia kuin sanoja. Commitments rather than words. Toimikaamme siis mieluummin oikein kuin varhaisessa vaiheessa. Let us get right rather than get it early. Katsokaamme mieluummin eteen- kuin taaksepäin. Let us look forwards rather than backwards.
 • tarkemmin sanottuna
  Puheenjohtajavaltio tai tarkemmin sanottuna Luxemburg olisi voinut hyväksyä komission ehdotukset hyvin tyytyväisenä. The Presidency, or rather Luxembourg, could have signed the Commission’s proposals very happily.
 • vaan
  Emme halua rangaista vaan auttaa. We do not wish to sanction but rather to assist. Tuo ei ole kysymys, vaan ilmoitus. There has been no question but rather a statement. Tässä tapauksessa kyse ei ole aasin vaan ihmisen suojelemisesta. In this case, to protect humans rather than donkeys.
 • ennemmin
  Lisäksi hän halusi ennemmin kuolla kuin perääntyä. And he would rather die than retreat. Meidän on edistettävä ennemmin poliittista kuin sotilaallista toimintaa. Let us promote political action rather than military action. Sen sijaan syrjintä on ennemmin sääntö kuin poikkeus. Instead, discrimination is the rule, rather than the exception.
 • jokseenkin
  Olin itse jokseenkin kunnianhimoisempi. I was being rather more ambitious. Tämä on häneltä jokseenkin heikkoa. That is a rather low level from him. Tilastot ovat jokseenkin pelottavia. The statistics are rather frightening.
 • melkoinen
  Julistusluonnos itsessään oli suhteellisen mitäänsanomaton ja melkoinen pettymys. The draft declaration itself was rather weak and disappointing. Lisäksi, arvoisa komission jäsen, tämä on mahdollisuus komissiolle, jonka toimittama tiedoksianto oli melkoinen pettymys. Moreover, Commissioner, this is an opportunity for the Commission, which provided us with a rather disappointing communication. Arvoisa ministeri, edessänne on melkoinen pr-työ, jos on niin, että teidän sananne pätee eikä neuvoston puheenjohtajavaltion Saksan sana. You have a big PR exercise, Minister, if what you say is accurate rather than that which the German President of the Council says.
 • sen sijaan
  Sen sijaan se on pikemminkin starttipistoolin pamaus. Rather, it is the starting pistol. Sen sijaan on otettava johto käsiin. Rather, it is necessary to take the lead. Sen sijaan sitä käyttävät usein suuret yhtiöt. Rather, it is often used by big companies.

Sanan rather määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja