TV-ohjelmatHoroskooppiReseptitViihdeVaihtoautotBlogitTietovisat

Sanan scope käännös englanti-suomi

 • alaVoiko neuvosto ilmoittaa, mikä on tämän neuvotteluvaltuutuksen ala ja sisältö? What are the scope and substance of the mandate? Katson edelleen, että suhteemme ala on valtava. I think again that the scope of our relationship is enormous. Se tarkoittaa, että tämän strategisen suhteen ala on laaja. That means that we have huge scope in this strategic relationship.
 • laajuusTämän ohjelman laajuus on summan arvoinen. The scope of this programme clearly deserves this amount. Ehdotetun muutoksen laajuus on näin ollen hyvin rajallinen. The scope of the proposed amendment is therefore very limited. Sekä yhteistyön luonne että sen laajuus on muuttunut. Not only the scope but also the character of cooperation has changed.
 • näkyvyysalue
 • rajoitusAjonopeudelle moottoritiellä on asetettu rajoitus.
 • skooppi
 • tutkiaKomissiolla ei todellakaan ole valtuuksia tutkia mahdollisuuksia taajuuksien jakamiseen sotilaskäytön kanssa. The Commission certainly has no authority to explore the scope for sharing spectrum with military uses. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän tulee tutkia, mitä varmistautumisen mahdollisuuksia meillä on ottaen huomioon tämän huolestuneisuuden. This means that we must ascertain what scope we have for providing assurances in response to the concerns raised. Pitää myös tutkia mahdollisuuksia laajentaa Rooman yleissopimusta sovellettavasta laista koskemaan kaupallisia asioita. The possibilities of widening the scope of the Rome Convention on the law applicable to the commercial field should also be analysed.
 • ulottuvuusMinulle "ulottuvuus" merkitsee syvyyttä, se merkitsee laajuutta. For me, 'dimension' means depth, it means scope. Esityksen ulottuvuus on tarkennettava selvästi. The scope of this text must be clearly specified. Toisin sanoen ENP:n ulottuvuus on järjestettävä tulevaisuudessa uudella tavalla. Clearly, the scope of the ENP needs to be rearranged in the future.

Sanan scope määritelmät

Esimerkit

 • the scope of an adverb
 • The surgeon will scope the football players knee to repair damage to a ligament.
 • If we locally scope the users login name, it wont be accessible from outside this function.
 • The entomologist explained that he could not tell what species of springtail we were looking at without scoping it.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja